Adıyaman'da İmam Hatipte 18 çocuğa taciz davasında gelişme

Adıyaman'da İmam Hatipte 18 çocuğa taciz davasında gelişme

Adıyaman Gerger İlçesinde İmam Hatip lisesinde 18 çocuğu taciz ettiği iddiası ile cezaevine gönderilen hizmetlinin davasında skandal bir ayrıntı ortaya çıktı.

Gerger’deki okulda 18 çocuğun bir hizmetlinin tecavüzüne uğradığı davada mahkemeye sunulan müfettiş raporu acı gerçeği ortaya çıkardı. 

YANYANA YATAN ÇOCUKLAR

Hizmetliyle çocukların aynı yerde yatmasına izin veren okul yönetimi, öğrencilerin hizmetliyle yan yana yatarken çekilen fotoğraflarını da görmezden gelmiş. Müdür ve yardımcılarına verilen ceza ise bir günlük maaş kesintisi...

TAM 18 ÖĞRENCİYİ İSTİSMAR ETTİ

Gerger İmam Hatip Lisesi'nde hizmetli olarak görev yapan Mehmet Sait G.’nin 2013-2016 yıllarında 18 çocuğu istismar etmesi ve 15 yaşından küçük iki çocuğa tecavüz etmesine ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu’nca hazırlanan rapor dava dosyasına girdi. Rapora göre Mehmet Sait G., 2012’de Gerger Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne atandı ve 14 Ekim 2016’ya kadar bu görevde kaldı.

7-055.jpg

HÜRRİYET GAZETESİ'NDEN İSMAİL SAYMAZ HABERLEŞTİRDİ

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Saymaz'ın haberindeki detaylara  göre; Mehmet Sait G., Kasım 2013-Şubat 2015 tarihleri arasında kesintisiz biçimde lise binasının üçüncü katında yer alan pansiyonda öğrencilerle birlikte kaldı. 

Yasak olmasına rağmen öğrencilerle aynı yatakhaneleri paylaştı. Hatta geceleri kimi öğrencilerin yanına yatarak veya hafta sonları temizlik gerekçesiyle yurdu boşalttırıp birlikte olacağı çocukları yurtta alıkoyarak, istismarda bulundu.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

İlgili Haberler