Adaylar Belli Oldu

Adaylar Belli Oldu

.

 

ERDOĞAN 21 ADAYINI DAHA AÇIKLADI 
 
Başbakan Erdoğan,Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda 21 belediyenin daha başkan adayını açıkladı.
  
  AK PARTİ ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : ENVER YILMAZ
 
AK PARTİ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU
 
AK PARTİ MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : AHMET ÇAKIR
 
AK PARTİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : MUSTAFA SEVER
 
AK PARTİ GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : FATMA ŞAHİN
 
AK PARTİ ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : ABDULLAH TORUN
 
AK PARTİ SİVAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : SAMİ AYDIN
 
AK PARTİ TOKAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI :EYÜP EROĞLU
 
AK PARTİ ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : ALİ BEKTAŞ
 
AK PARTİ ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : FEHMİ HÜSREV KUTLU 
 
AK PARTİ KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : KAMİL SARAÇOĞLU
 
AK PARTİ ŞIRNAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : AHMET HAMDİ YILDIRIM
 
AK PARTİ GİRESUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : YILMAZ CAN
 
AK PARTİ AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : HALUK ŞAHİN YAZGI
 
AK PARTİ KASTAMONU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : TAHSİN BABAŞ
 
AK PARTİ DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : MEHMET KELEŞ
 
AK PARTİ BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : ALAATTİN YILMAZ
 
AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : MEHMET CEYLAN 
 
AK PARTİ BİLECİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : SELİM YAĞCI
 
AK PARTİ ARTVİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : MEHMET KOCATEPE
 
AK PARTİ ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : İRFAN DİNÇ
 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odasında düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.
 
 
"BU MİLLETE HİZMETKAR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK" 
 
Başbakan Erdoğan, "30 Mart mahalli seçimleri için artık son döneme giriyoruz. Önümüzdeki bu seçimin son derece önemli olduğunu ve seçim sürecinin zor olduğunu daha önce de söyledim. Karşımızda bir şey üretmek için enerjisi dahi olmayan bir muhalefet var.
 
Aramızdaki fark bizim vizyonumuz var. Heyecanımız var, enerjimiz var. Evet onların enerjisi yok. Ama bu sizi rehavete sürüklemesin. Onlar fitne üretmek için hiçbir şeye ihtiyaç duymuyorlar. Ortaya hiçbir eser koymadan bu oyları aldılar. Onlar rahat. Bulundukları seviyenin üstüne çıkmak gibi dertleri yok. Biz var olanla yetinemeyiz. Hem daha çok çalışmak hem de fitnelere karşı durmak için daha çok çalışmalıyız. Biz bu millete hizmetkar olmak için yola çıktık" dedi. 
 
"HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ UTANMADAN YOLLARINA DEVAM EDİYORLAR"
 
Başbakan Erdoğan, "CHP'de bir genel başkan yardımcısı çıkıyor. Güya elinde bir belge. 'Suriyeli sığınmacılar seçmen yapıldı' diyor. Gösterdiği nüfus cüzdanı 18 yıldır Türkiye'de yaşayan ve vatandaşlığa geçen Suriye kökenli bir vatandaşa ait. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi utanmadan yollarına devam ediyorlar" diye konuştu. 
 
"DARBECİ MISIR YÖNETİMİNİN KARŞISINDA OLAMAYA DEVAM EDECEĞİM"
 
Konuşması sırasında seçime kadar 4 ay kaldığını söylerken eliyle Rabia işareti yapan Başbakan Erdoğan, "Birileri bundan rahatsız oluyor. Ama ben rahatsız değilim, yapmaya devam edeceğim. Hep mazlumun yanında oldum, yine olacağım. Kızlarımızı içeri atan darbeci Mısır yönetiminin karşısında olamaya devam edeceğim" dedi.
 
"HER BİR KARDEŞİMİN SOKAKLARA DAĞILMASINI İSTİYORUM"
 
Başbakan Erdoğan, "4 ay boyunca sadece fitne üretecekler. Her çirkinliği yapacaklar. Türkiye düşmanları ile işbirlikleri yapıp üzerimize saldıracaklar. Gençler unutmayın! Meyve veren ağaç taşlanır. Şunu da unutmayın! Onların tuzağı varsa Allah'ın da bir hesabı var, milletin de bir hesabı var. Eğer fırsatım olsa 780 bin kilometrekare içindeki her aileye sohbet etmek için koşarım. Bütün yoğunluğumuza rağmen fırsat buldukça bunu yapıyorum. Ben bunu yapıyorsam, Bakanlarımızdan sandık müşayitlerimize kadar her bir arkadaşım bunu arzulamalı ve yapmalıdır. Şuandan itibaren bütün AK Parti teşkilatının her bir kardeşimin sokaklara dağılmasını istiyorum" diye konuştu. 
 
"BU SÜREÇ AYNI ZAMANDA BİR SAMİMİYET İMTİHANIDIR"
 
Başbakan Erdoğan "Teşkilatımızın kademeleri arasında hiçbir münakaşayı hoş görmeyiz. Eğer meselesi olan varsa, meselesini 30 Mart akşamına kadar ertelesin. Biz her bir adayımızı kılı kırk yaran bir hassasiyetle belirliyoruz. Bütün bir teşkilatın değil, şehrin hassasiyetini gözeterek belirliyoruz. Geçmişin küllerini kaldırmadan, benim ihvasına kapılmadan yola revan olacağız. Küsmek, bozulmak, darılmak bizim dava kültürümüzde kendisine yer bulamaz. Bu süreç aynı zamanda bir samimiyet imtihanıdır" dedi.