ADANA'DA PARKTA ERKEK VE KADIN CESEDİ BULUNDU

ADANA'DA PARKTA ERKEK VE KADIN CESEDİ BULUNDU

ADANA’nın Yumurtalık İlçesi’nde bıçakla öldürülen Gülten Gülpınar ile Hikmet Erzin’in cesetleri parkta bulundu. Gülpınar ve Erzin’in eşlerinden boşandığı belirtilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Saat 08.00 sıralarında Atatürk Parkı’nda bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine giden ekipler, masanın yanında yatan kişinin öldüğünü belirledi. Polis, 5 metre ileride çiçeklerin arasında bir de kadın cesedi bulurken, her ikisinin bıçaklanarak öldürüldüğünü saptadı.


Yapılan araştırmada kadının eşinden boşanmış 3 çocuk annesi 41 yaşındaki Gülten Gülpınar, erkeğin de bir süre önce eşinden boşanan 2 çocuk babası 40 yaşındaki Hikmet Erzin olduğu belirlendi. Olayı duyan Gülpınar’ın oğlu, parka gelerek annesi için gözyaşı döktü. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cinayetle ilgisi olduğu değerlendirilen ve isimleri açıklanmayan 2 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi. Öte yandan Gülten Gülpınar’ın parktaki kafenin işletmecisi olduğu belirtilirken, her ikisinin de gece yarısı öldürüldüğü sanılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı