Adana'da damat cinneti ; 2 ölü

Adana'da damat cinneti ; 2 ölü

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesinde karısı evden ayrılan Salim Koç Kayınpederinin evinde dehşet saçtı.

Adana'da , geçen 37 günde meydana gelen çeşitli olaylarda 17 kişi öldü. Bu korkunç durum gazete manşetlerinde yerini aldıktan sadece 1 gün sonra 2 kişinin öldüğü yeni bir olay haber oldu.

Eşinden ayrılma aşamasında olan, Salim Koç  tartıştığı kayınpederi 52 yaşındaki Faruk Zeki Sargındağ'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

EŞİ İLE AYRILMA AŞAMASINDAYMIŞ

Olay,saat 03.00 sıralarında, merkez Seyhan İlçesi Hadırlı Mahallesi 11231 Sokak'ta meydana geldi. Eşi, ayrılma aşamasında olduğu Salim Koç ile birlikte yaşadığı evi terketti. 
Bunun üzerine damat Koç, kayınpederi Sargındağ'ı konuşmak için çağırdı. Dışarıda bir süre alkol alarak konuşan, Koç ile Sargındağ arasında tartışma çıktı. 

BAŞINDAN VURDU AYNI SİLAHLA

Koç yanında bulunan pompalı tüfekle kayınpederi Sargındağ'ı başından vurarak öldürdükten sonra aynı silahı başına dayayarak tetiği çekti. Silah sesini duyanların araması üzerine, polis ekipleri ve ambulans sevk edildi.

ÇOK SAYIDA ALKOL ŞİŞESİ BULUNDU

Yapılan tüm müdahalelere rağmen, ağır yaralı Koç ve Sargındağ kurtarılamıyarak öldü. Olay yerindeki tüfek ve alkol şişelerini inceleyen ekipler, soruşturma başlattı.

İlgili Haberler