ADANA'DA BORÇ CİNNETİ; 2 ÖLÜ

ADANA'DA BORÇ CİNNETİ; 2 ÖLÜ

Cem Gür daha sonra tamirhanede bulunanların şaşkın bakışları arasında silahı kendi kafasına dayayıp tetiğe bastı, ancak tabanca ateş almadı.

ADANA'da oto tamircisi 51 yaşındaki Ercan Günhan'ı öldürüp, daha sonra da kendi canına kıyan 46 yaşındaki Cem Gür'ün, bin lira yüzünden cinnet geçirdiği ortaya çıktı.

İŞYERİNDE VURDU

26 Ekim'de Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, oto tamirciliği yapan Ercan Günhan, işyerine gelen Cem Gür tarafından kalbinden tabanca ile vuruldu.

Hastaneye kaldırılan Günhan yolda hayatını kaybetti. Olay yerinden 01 DOA 23 plakalı otomobil ile kaçan Gür, bir saat sonra Tellidere Mahallesi'nde aynı silahı başına dayayıp ateş ederek kendi canına kıydı.

BİN LİRA YERİNE 5 BİN LİRA

İki kişinin ölümü ile sonuçlanan olayı araştıran polis, Cem Gür'ün bin lira yüzünden cinnet geçirdiğini belirledi. İddiaya göre aracını tamir ettiren Cem Gür, Ercan Günhan'a bin TL borçlandı. Borcunu geciktiren Gür, Günhan'dan ödeme için zaman istedi. Borcu erteleyeceğini söyleyen Ercan Günhan da karşılığında 5 bin lira istedi.

TEK EL ATEŞ ETTİ

İkilinin tartışması kavgaya dönüştü. Cinnet geçiren Cem Gür, belindeki tabancayı çıkartıp, Günhan'ın göğsüne dayadıktan sonra tek el ateş ederek öldürdü. Cem Gür daha sonra tamirhanede bulunanların şaşkın bakışları arasında silahı kendi kafasına dayayıp tetiğe bastı, ancak tabanca ateş almadı.

Araya giren vatandaşların tepkisi üzerine tamirhaneden çıkıp geldiği otomobile binen Cem Gür, olay yerinden kaçtı. Gür, bir saat sonra da aynı tabancayla intihar etti.

Kaynak:Haber Kaynağı