ADANA LÜKS ARAÇ İÇİNDE İNFAZA TUTUKLAMA

ADANA LÜKS ARAÇ İÇİNDE İNFAZA TUTUKLAMA

Adana'da bir kişinin otomobilinde başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 2'si tutuklandı

Adana'da lüks otomobilinde silahla başından vurularak infaz edilen Korkut Özgün cinayetinde perde aralanıyor. Cinayet şüphelis, 5 kişiden 2'si tutuklandı. Bir kişi ise aranıyor

LÜKS ARACINDA BAŞINDAN VURMUŞLARDI

Adana'da bir kişinin otomobilinde başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.

5 KİŞİ YAKALANMIŞTI

Merkez Seyhan ilçesinde, Korkut Özgün'ün (37), 1 Ocak'ta öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen 5 kişinin savcılık sorgusu tamamlandı.

SERBEST KALANLAR

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan Mahmut B. (34) ve Şakir G. (34) tutuklandı, Kenan T. (35), Murat T. (35) ve Fırat D. (41) serbest bırakıldı.

Ova Mahallesi 44002 Sokak'ta 1 Ocak'ta çalışır durumdaki 01 KS 534 plakalı otomobilin sürücüsü Korkut Özgün, aracında başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.

SİLAHI KULLANAN FİRARDA

Soruşturma kapsamında firari şüpheliler Deniz S. (37) ile olayda silahı kullandığı ileri sürülen Kenan S'yi (34) yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı