Adana Ceyhan'da,Tarla'da Silahlı Çatışma 5 Ölü 8 Yaralı

Adana Ceyhan'da,Tarla'da Silahlı Çatışma 5 Ölü 8 Yaralı

Ceyhan'da silahlı kavga: 4 ölü, 8 yaralı

Ceyhan'da silahlı kavga: 4 ölü, 8 yaralı
Adana'nın Ceyhan ilçesinde tarla anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. 

CEYHAN'DA 2 AİLE ARASINDA ÇATIŞMASI: 4 ÖLÜ, 8 YARALI
 
Şahin ÖZER/CEYHAN (Adana)

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'ne bağlı Kösreli Beldesi'nde arazi anlaşmazlığı yüzünden 2 aile arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, 4 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.

TARLAYI PAYLAŞAMADILAR
 
Olay bugün saat 16.00 sıralarında, Ceyhan'a bağlı Kösreli Beldesi ile Azizli Köyü'ndeki bir tarlada meydana geldi. Kösreli'de oturan ve yıllardır aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Mazı ve Tan ailelerinin fertleri arasında aynı gerekçeyle yine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede ailelerin diğer fertlerinin de katılmasıyla silahlı kavgaya dönüştü. Tarlada onlarca kişi tabanca ve tüfeklerle birbirlerine ateş açtı. 

ONLARCA KİŞİ BİRBİRLERİNE ATEŞ ETTİLER
 
Jandarma ve köylülerin müdahale ettiği çatışmada Yunus Yılmaz, İsmail Kan, İlker Mazı ve Mehmet Tan olay yerinde yaşamlarını yitirirken, Mahmut Mazı, Ahmet Çetin, Hasan Taşyürek, Nafi Tan, Uğur Mazı, Ufuk Mazı ile kimliği saptanamayan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, götürüldükleri Ceyhan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
 
Jandarma, ikinci bir olayın meydana gelmemesi için Kösreli Beldesi ve Azizli Köyü'nde geniş güvenlik önlemi alarak soruşturma başlatıldı.