"Adalet Hanım"ın Bitmeyen Çilesi!?

Çankaya da Yalnız Başına İkamet Eden 90 Yaşındaki "Adalet Hanım" Evine Giren ve 5 Kişi Olduğu Tahmin Edilen Kişilerce Tecavüze Uğradı!

Çankaya ilçesine bağlı Atatürk mahallesi, Cumhuriyet caddesi, İstiklal sokak, Demokrasi Apt. No: 1923 Kat: 19 Daire: 19 adresinde 2007'den beri uzak akrabası Abdullah Efendinin evinde kaldığı sanılan 90 yaşındaki "Adalet Hanım" bugün evine giren ve sayısının 5 kişi olduğu iddia edilen hırsızlar tarafından tecavüze uğramıştır... Evden çıkan hırsızları gören komşularının ihbarı ile olay yerine gelen emniyet birimleri "Adalet Hanım"ın büyük şok geçirdiği ve konuşamadığı ve derhal Çankaya Devlet hastanesine kaldırıldığını açıkladılar...

Hastahane başhekimi müşahede altına alınan "Adalet Hanım"ın durumunun çok ağır olduğunu, tecavüz esnasında geçirdiği travma ve şok neticesinde dilinin tutulduğu ve bu yüzden ifadesinin uzun bir süre alınamayacağını basın mensuplarına açıklamıştır..

Olayı duyan Abdullah efendi eşiyle birlikte gittiği tiyatroda durumdan haberdar olduğu ve hemen  tiyatroyu terk ederek hastaneye gittiğini ve adalet hanımla görüşmek istediğini, ancak hastahane başhekimin talimatı gereği doktorların izin vermemesi üzerine kendisiyle görüşemediğini açıklamıştır..

Olayın soruşturulmasının devam ettiğini söyleyen Abdullah Efendi, hırsız ve tecavüzcü faillerin görgü tanıklarının tarifi üzerinden eşgallerinin belirlendiği ve hazırlanan robot resimlerinin bütün emniyet müdürlüklerine dağıtıldığını açıkladı.. 

Faillerin yurt dışına kaçma tehlikesinin olduğunu ve bunu önlemek için bütün sınır güvenliklerinin haberdar edildiğini ve gümrük kapılarının bilgilendirildiğini söyleyen Abdullah Efendi, hırsız ve tecavüzcülerin kaçmalarının mümkün olmadığını da ayrıca ifade etmiştir...

Emniyet birimlerinde ifadeleri alınan "Adalet Hanım"ın görgü tanığı komşularının verdikleri ifadelerde ise şok eden açıklamalar mevcut olduğu ayrıca gelen haberler arasında?!..

Emniyet birimlerinden alınan bilgilere göre "Adalet Hanım"ın yanında kaldığı sanılan Abdullah Efendinin 2007'den beri adalet hanımla gereği gibi ilgilenmediğini, ayrı bir ev tutarak eşi ve çocukları ile birlikte yaşadığı yaşadığını ve çok nadir ziyaretine geldiğini açıklamaları mahalle sakinleri  arasında şok etkisi yarattı.. Görgü tanığı komşuları adalet hanımın yalnızlığa terk edildiğini, bir başına yaşadığını Abdullah efendinin bazen bayramlarda uğradığını ve bizlerin yardımları ile hayatını sürdürdüğünü söylemeleri mahalle sakinleri arasında geniş yankı uyandırdı..
 
Son gelen haberlere göre;

Başhekimin düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalar ise olayın çok daha vahim bir hal aldığını ve bunları öğrenen Çankaya mahallesi sakinlerinin ikinci şok geçirdiğini, halk arasında büyük bir infial yarattığı ve olayı protesto etmek için mahalle sakinlerinin sokaklara çıktığını ve protestoların artarak sürdüğü yönünde!..

Bu konuyla ilgili haberleri ilerleyen zamanlarda sizlere ileteceğiz.. 

Bu arada başhekimin yaptığı son açıklamalar ise şöyle; 

"Adalet Hanım"ın sadece bugün değil 2007'den itibaren bir çok defa tecavüze maruz kaldığı ve geçirdiği büyük travma ve şok neticesinde uzun bir süre yatalak yaşayacağını ve yürüyemeyeceğini açıklamıştır.. Ayrıca aldığı darbeler sonucunda bir kolunun kırıldığı, bir gözünün kör olduğu, bir kulağının duymadığı ve konuşma yetisini kaybettiğini bu yüzden tedavinin uzun bir süre alacağını belirtmiştir.. Hastahane başhekimi "Adalet Hanım"ın iyileşene kadar ziyaretlerinin yasaklandığını ve ilerleyen günlerde hasta hakkında tekrar kamuoyunun bilgilendirileceğini söyledi..

"Adalet Hanım"ın  en kısa zamanda düzelmesini ve tedaviye cevap vermesini Yüce Allah'tan temenni eder ve geçmiş olsun dileklerimizi sunarız..

Dualarımızı Adalet Hanım'dan eksik etmeyelim lütfen..

Sevgi ve Saygıyla,

Metin Korkmaz

[email protected]

Önceki ve Sonraki Yazılar