Acun Ilıcalı Survivor 2018 All Star kadrosunu açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor 2018 All Star kadrosunu açıkladı

Survivor ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Her sene büyük bir merakla takip edilen yarışma programı Survivor all star 2018 bu sene hangi ayda başlayacak?

Survivor ne zaman başlıyor herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Survivor 2018 Gönüllüler-All Star kadrolarında kimler olacak, Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak? sorularının cevabı belli oluyor.10 Şubat'ta başlayacak Survivor 2018 All Star için yeni bir isim gündeme geldi. Kick Boks, Muaythai ve Boks Milli Takımı'nda yer alan, farklı kategorilerde Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları elde eden Çorlulu İrem Akın'ın gönüllüler takımında yer alacağı iddia edildi. Ancak merakla beklenen Survivor Gönüllüler takımı için resmi açıklama henüz yapılmadı. İşte daha önce gündeme gelen ve yalanlanmayan ve resmi olarak açıklanan isimlerin tamamı:


Geçtiğimiz günlerde seçmeleri devam eden Survivor 2018 kadrosu için iki yeni isim gündeme gelmişti. Göz6 evinde isimlerinden söz ettiren iki yarışmacı Ecem Karaağaç ve Ramazan Kalyoncu'nun Survivor 2018'de yarışacağı iddia edildi.


SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, kendi kanalında yayınlanan Gel Konuşalım adlı sabah programına konuk olarak, Survivor 2018'in ne zaman başlayacağını duyurdu. Survivor 2018 bu yıl 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacak.


SURVİVOR 2018 YARIŞMACILARI

-Cumali Akgül

-Turabi Çamkıran

-Sema Aydemir

-Nagihan Karadere

-Merve Aydın

-Murat Ceylan

-Hilmi Cem İntepe

-Adem Kılıççı

-Hakan Hatipoğlu 

-Nihat Doğan

-Ümit Karan

-Sahra Işık

-Nevin Yanıt

-Damla Can


"ASLA PES ETMEM"

Nevin Yanıt'ın ilk açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Survivor 2018 gönüllüler takımında ben de varım. Karşı takım çok tecrübeli ama ben de çok iyiyim. Kendime güveniyorum ve inanıyorum. Hırslıyım, azimliyim ve asla pes etmem. Kendim için takımım için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan eminim. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Şimdiden hepinize iyi seyirler. Şubat ayında Survivor'da görüşmek üzere"

İlgili Haberler