ACİL SERVİSTE DEHŞET ANLARI

ACİL SERVİSTE DEHŞET ANLARI

ADANA'da 17 yaşındaki G.D.'nin Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tabancayla 13 el ateş etme anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, geçen 21 Ekim'de saat 21.30 sıralarında Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. İddiaya göre, silahla yaralı olarak hastaneye getirilen 26 yaşındaki Ayşe O., tedaviye alındı. İntihara teşebbüs ettiği ileri sürülen Ayşe O.'nun nikahsız eşinin kardeşi G.D. de hastaneye, başka bir olayda yaralanan amcası Ahmet D.'yi ziyarete geldi. Acil serviste genç kadının yakınları ile G.D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sırasında G.D., tekerlekli sandalyede oturan amcası Ahmet D.'nin bacaklarının arasındaki tabancayı alıp, acil serviste çevreye rastgele ateş etmeye başladı. Acil serviste 13 el ateş eden G.D., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

G.D.'nin acil serviste yaşattığı dehşetin ise güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olay sırasında hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları kendilerini yere atarak kurşunlardan korunma çalıştı. Bu sırada yangın söndürme tüpünün patlaması yaşanan kargaşayı gözler önüne serdi.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı