Açıklayabilirse Sorun Yok!

Açıklayabilirse Sorun Yok!

Zerrab Mahkemeye verdiği ifadede adeta rüşveti itiraf etti.. İşte Zerrab'ın Bakan Güler ve oğlunu yakacak ifadesi...

İşte Hürriyet Gazetesinin ilgili haberinden aldığımız, Zerrab'ın Barış Güler'i ve kendisini yaktığı ifadesinin o bölümü:

''Rüçhan Bey’in elde ettiği primlerden bana 200 bin dolar para verdi. Bunların da kayıtları tape kayıtlarında vardır. Bunu Barış Güler beyefendiye verdim. Çünkü Rüçhan Bey’in Barış Bey’e borcu vardı. Daha önce Barış Bey bu konuyla alakalı olarak benimle görüştü. Rüçhan Bey’le konuştuktan sonra Barış Bey ile görüştüm. Teyidini aldıktan sonra bu şekilde davrandım. Tape kayıtlarında da bu konu bellidir. Hatta tape kayıtlarında okunur ise bütün borçlarını bu şekilde yavaş yavaş ödemesini tavsiye ettim''

Zerrab resmen Barış Güler'e para verdiğini kabul ediyor.. Fakat bu parayı Çin'de bulunan Rüçhan Bey adına verdiğini söylüyor..Rüçhan Bey Barış Güler'e o kadar borçlu ki, 200.000 USD ödemesine rağmen borç bitmiyor ki son cümlede 'Bu şekilde bütün borcun YAVAŞ YAVAŞ ödeneceğini tavsiye ettim' diyor Zerrab!..

Barış Bey Rüçhan Bey'e neden Milyonlarca dolar borç para verdiğini açıklayabilirse elbetteki sorun olmaz..

Hemen aklımıza şike sürecinde Emenike'nin para sayma görüntülerinin varlığı ile ilgili bazı gazetelerde çıkan ''Açıklayabilirse Sorun Yok'' manşetleri geldi ve bizde sorumlu habercilik yapmak adına aynı manşeti attık haberimize.. 




Kaynak:Haber Kaynağı