Acı tesadüf!

Acı tesadüf!

Babasının mezarını yaptırırken kalp krizi geçirerek öldü.

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi’ne bağlı Evciler Köyü Muhtarı 52 yaşındaki Fethi Çakıroğlu, bir yıl önce vefat eden babası Mehmet Çakıroğlu'nun mezarını yaparken kalp krizi geçirerek öldü.

Evciler Köyü'nde iki dönemdir muhtarlık yapan Fethi Çağıroğlu, babası Mehmet Çakıroğlu'nu geçen yıl 9 Mart’ta kaybetti. Aradan bir yıl geçince muhtar Çakıroğlu, babasının mezarını yaptırmaya karar verdi. İşçi tutan Çağıroğlu, kendisi de mazar yapımında bizzat çalışmaya başladı. Kendisine ait traktör ile bu sabah mezar yapımı için taş getiren muhtar Fethi Çakıroğlu, mezar başında çalışırken aniden fenalaştı. Mezarın yanı başına yığılıp kalan Çakıroğlu'nun durumu işçiler tarafından ailesine bildirildi. Özel araçla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne yetiştirilmek istenen Çağıroğlu, yolda ambulansa nakledildi. Kalbi duran Çakıroğlu, Bayramiç Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Evli ve 2 çocuk babası Fethi Çakıroğlu'nun cenazesinin, yarın öğle namazının ardından babasının mezarının yanına defnedileceği bildirildi.