Acı bayram: 41 ölü, 194 yaralı!

Acı bayram: 41 ölü, 194 yaralı!

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yarın trafikte yoğunluk beklenirken, son 4 günde meydana gelen trafik kazalarında 41 kişi öldü, 194 kişi yaralandı.
 
Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirlerinin Ankara ve İstanbul dışındaki haberlerine göre, 4.5 gün süren resmi tatilin ilk günü olan bayram arefesinde meydana gelen kazalarda 6 kişi hayatını kaybetti. Konya, Balıkesir, Kastamonu, Sakarya, Muğla, Adana, Kastamonu, Gaziantep, Muğla ve Antalya’daki kazalarda toplam 53 kişi de yaralandı. 

Ramazan bayramının birinci günü olan 8 Ağustos Cuma günü Tekirdağ, Kırıkkale, Eskişehir, Bilecik, Yozgat, Ordu’daki kazalarda 12 kişi hayatını kaybederken, 64 kişi de yaralandı. Bayramın ikinci gününde trafik kazalarının faturası daha da büyüdü. Cuma günü Çorum, Bursa, Antalya, Kırıkkale, Tekirdağ, Gaziantep, Çanakkale, Bilecik, Yozgat, Hakkari, Kahramanmaraş, Uşak’taki kazalarda 16 kişi öldü, 48 kişi de yaralandı.

Bayramın son günü bugün saat 17.30’a kadar Adıyaman, Amasya, Bursa, Denizli, Muğla, Samsun, Sakarya’daki kazalarda 7 kişi kayatını kaybederken, yaralanan 29 kişi de çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ankara ve İstanbul’un dışında Jandarma sorumluluk bölgelerindeki kaza sayısının bu rakamların dışında olduğu hatırlatıldı