Abdurrahman Dilipak'tan atamalara zehir zemberek tepki

Abdurrahman Dilipak'tan atamalara zehir zemberek tepki

Erdoğan tarafından son dönemde kamuya yapılan atamalarda yakın çevre ve onların aile üyelerinin tercih edilmesi AKP'li yazar Abdurrahman Dilipak'ın isim vermeden çok sert bir yazı kaleme almasına neden oldu.

Son günlerde Erdoğan'ın birbiri ardında yaptığı atamalar yakın çevresinden de tepki görmeye başladı. Başta damadı olmak üzere kendisine yakın bakanların çocuklarına ve danışmanlarına ballı atamalar ile makamlar verilmesi son günlerin en çok konuşulan konuları arasında. Bu durum AKP ve Erdoğan çevresinde koltuk bekleyenleride büyük ölçüde rahatsız etmeye başladı.

BU TELAŞ NİYE ?

AKP'li Akit yazarı Abdurrahman Dilipak "Bu telaş niye?" başlığıyla kaleme aldığı bugünkü köşesinde isim vermeden bazı kesimlere yüklendi.


"Metreslerinin giderlerini kamuya fatura edenler" ifadesini de kullanan Dilipak yazısının bir bölümünde şunları kaydetti:

METRESLERİN GİDERLERİNİ KAMUYA ÖDETTİRENLER

"Zalimler, müfsitler, zaniler, kumarbazlar, haram lokma peşinde koştukları yetmiyormuş gibi bununla övünenler ve bunun faturasını kamuya yükleyenler, metreslerinin giderlerini kamuya fatura edenlere, onlara makam-mevki verenlere, kamu malını zimmetlerine geçirenlere, rüşvet alanlara ve vererek haksız mal iktisab edenlere Allah lanet etsin. Bunlara kol kanat gerenleri de her iki cihanda zelil ve rüsvay etsin. Solcu geçinip sola, sağcı geçinip sağa, dindar geçinip dine, milliyetçi geçinip milli değerlere ihanet edenleri Allah mahvu perişan etsin.

AHİRETTEKİ CEZA

Ahiretteki cezaları, dünyadakinden daha vahim olacaktır, eğer Allah’a ve ahiret gününe inanıyorlarsa, bunu bilmeleri gerekir.

Bu pisliklere bulaşmayanlara, haksızlıklara uğradıkları halde, sabreden, teslim olmayıp direnenlere gelince, “Bekleyin inananlar, bahar gelecek bahar!” Bugünler de geçer ya hu! Dünya hayatı geçicidir. Ahiret hayatı dünya hayatından daha güzel olacak sizin için. 

00-004.jpg

İlgili Haberler