ABDÜLLATİF ŞENER:" O SES ERDOĞANIN"

ABDÜLLATİF ŞENER:" O SES ERDOĞANIN"

.Abdüllatif Şener O ses Erdoğan'ın dedi.

ERDOĞAN VE BİLAL SES KAYDI İDDİASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Türkiye gündemine bomba gibi düşen ve Başbakan Erdoğan ile Oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarına tepkiler çığ gibi artıyor. Ses kayıtlarının yayınlanmasının ardından Başbakanlıktan yapılan yalanlama açıklaması bile gösterilen tepkileri dindirmedi. Twitter adlı sosyal medya sitesinde, CHP sözcüsü Haluk Koç'un konu ile ilgili açıklama yapmasının ve Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağırması sosyal medyayı salladı. Konu ile ilgili bir çok etiket çok konuşulanlar listesine girdi.

ESKİ YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞINDAN BOMBA İDDİA

Olayın ardından tüm bu gelişmler hızlı bir şekilde yol alırken. Başbakan Erdoğan'ı şok bir twwet atıldı. Tweetin sahibi, Başbakan Erdoğan'ın AKP'nin ilk kuruluşunda en yakınında olan isimlerden biriydi. Daha sonra "hükümet etmek konusunda anlaşamıyoruz" diyerek başbakan yardımcılığı ve bakanlık görevinden istifa ederek ayrılan Abdüllatif Şener'di. Sosyal medya da gece yarısı ses kaydının gerçek olup olmadığı tartışılırken ve başbakanlık ses kaydının alçakca bir kurgu olduğunu açıklamışken, Şener'in attığı bu tweet bomba etkisi yaratacağa benziyor. Çünkü Eski yakın arkadaşı şener tweetinde "dinlediğim ses başbakan'ın sesidir" diye başlayarak çok ağır bir gönderme yaptı. İşte o sözler.

 

abdullatif-001.jpg

TWITTER'İN EN ÇOK KONUŞALANLAR LİSTESİ OLAYA KİTLENDİ

Diğer yandan Twitter adlı popüler sitede en çok konuşulanlar listesinde bu olay listenin bir çok sırasını işgal etti. İşte bu yazı hazırlandığında görünen "çok konuşuşamlar " listesi.

wrgwrg.jpg