ABDULLAH GÜL YENİ BAŞBAKANI BÖYLE DUYURDU

ABDULLAH GÜL YENİ BAŞBAKANI BÖYLE DUYURDU

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den ilginç açıklama.

Abdullah Gül son veda resepsiyonunda önemli açıklamalarda bulundu. Gül günlerdir tartışılan Erdoğan'ın yerine kim geçecek sorusuna da açıklık getirdi. Konuşmasında Davutoğlu'nun yeni başbakan olacağını işaret etti.

Ayrıca ifadelerine şunları da ekledi, "Gördüğüm kadarıyla Davutoğlu görevi devralacak, Davutoğlu umarım başarılı olur bizim cenahta bana karşı saygısızlıklar oldu" dedi.
 
Davutoğlu'nu siyasete de devlet hayatına da kazandıranın kendisi olduğunu belirten Gül, Ak Parti'ye ne zaman döneceği hakkında da; Politik kimliğime dönmemden daha doğal bir şey olamaz. Partiye ne zaman üye olacağım formalitedir, ben kurucuyum. Partimin başarılı olması için tecrübelerimi aktaracağım dedi.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, önümüzdeki dönemde de Türkiye'nin bütün alanlarda daha ileri gideceğinden emin olduğunu belirterek, "Türkiye'nin geleceğinin çok daha parlak olduğundan, her alanda Türkiye'nin çok daha yükseleceğinden de hiçbir şüphem yoktur" dedi.
 
İş dünyasından isimler, sanatçılar, yazarlar, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine Çankaya Köşkü'nde veda resepsiyonu veren Cumhurbaşkanı Gül, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı süresince Türkiye'nin her bakımdan yükseldiğini ifade ederek, yerel yönetimlerden ekonomiye, sanattan, bilimden, kültürden spora kadar her alanda çok başarılı şeyler olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı