ABDÜLKADİR SELVİ FUAT AVNİ'NİN KİM OLDUĞUNU AÇIKLADI

ABDÜLKADİR SELVİ FUAT AVNİ'NİN KİM OLDUĞUNU AÇIKLADI

İşte Fuat Avni açıklaması…

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Ahmet Hakan'a verdiği röportajda, kim olduğu son zamanlarda en çok merak edilen ve MİT'in başına bile geçmesi teklif edilen twitter fenomeni Fuat Avni'nin kim olduğuna dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi ile bir röportaj yaptı. Birgün’ün haberine göre; Selvi, Ahmet Hakan'a verdiği röportajda Musul'da IŞİD tarafından rehine alınan 49 kişinin sorumlusunun Başkonsolos olduğunu iddia etti.

Selvi, Fuat Avni'ye ilişkin olarak da konuştu. Selvi şöyle dedi:

"Fuat Avni bir konsorsiyum. Cemaat'in bürokrasideki yapılarının elbirliğiyle oluşturdukları bir konsorsiyum. Bu Fuat Avni olayı, Cemaat'in dinlemelere devam ettiğinin de bir göstergesi. Fuat Avni, bazı toplantılarla ilgili bilgileri cümle cümle yazıyor. Bunlar ancak dinlemeyle elde edilebilecek bilgiler. Ben ayrıca Cumhurbaşkanlığı'nın ve Başbakanlığın ikinci, üçüncü halkalarında Cemaat'in adamlarının olduğunu düşünüyorum. Bazı bilgileri onlar servis ediyorlar. Bunlar 12 yıllık iktidarı döneminde AK Parti'nin kılcal damarlarına kadar yerleştiler".

Kaynak:Haber Kaynağı