ABDÜLKADİR SELVİ; AKP'DE SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN

ABDÜLKADİR SELVİ; AKP'DE SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN

Twitter fenomeni Fuat Avni'nin günler öncesinden yazdığı Davutoğlu depremi son MKYK toplantısında gerçekleşti. Çatışma net bir şekilde ortaya çıktı. AKP'ye en yakın gazeteci bakın ne yazdı

AKP MKYK toplantısında yaşanan kriz sonrası AKP kulislerine hakim isimlerden olan Abdülkadir Selvi, AKP'nin bu yaz sürprizlere gebe olduğunu yazdı.

EN İYİ KOKU ALAN GAZETECİ

Selvi AKP'ye yakın yazarlar içerisinde gelişmelere dair en iyi koku alan yazar olarak biliniyor.İlginç bir ayrıntı da Selvi'nin bu satırları, Erdoğan'cıların Davutoğlu'na karşı itibarsızlaştırma amacı  ile "Pelikan dosyası" adı altında bir blog açarak saldırıya başladıkları yazı ile aynı gün yayınlanmış olması. Davutoğlu'na Erdoğan'ın neden operasyon yaptığını madde madde açıklayan blogda yazanları okumak için TIKLAYINIZ

DAVUTOĞLU'NUN ÜZERİNİ ÇİZDİ

AKP'de Davutoğlu-Binali Yıldırım arasında gün yüzüne çıkan krizin arkasında Erdoğan'ın olduğuna ilişkin haberler ortaya çıkarken bazı gazeteciler ise Erdoğan'ın Davutoğlu'nun üzerini çizdiğini ileri sürmüştü.

Hürriyet'in AKP'li Yeni Şafak'tan transfer ettiği Abdülkadir Selvi, krize ilişkin bir yazı kaleme alarak AKP'nin bu yaz sürprizlere gebe olduğunu söyledi.

AKP'DE SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN

"AK Parti’de ilginç şeyler oluyor. AK Parti geleneğinde görmeye alışık olmadığımız gelişmeler yaşanıyor. Görünen o ki, bu yaz AK Parti açısından sıcak geçecek. Zaten dokunulmazlıklar ve yeni anayasa nedeniyle önemli gelişmeler bekleniyordu. Ama siz asıl AK Parti’deki sürprizlere hazır olun. Çünkü 29 Nisan tarihli MKYK toplantısı, bir kırılma noktası oldu" diyen Selvi, bu yaz siyasetin yönünü belirleyecek iki başlık olduğunu ve bunların AKP'deki gelişmeler ve dokunulmazlık sürecinde yaşanacaklar olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı