ABD SEÇİMLERİNDE BEKLENMEDİK AÇIKLAMA

ABD SEÇİMLERİNDE BEKLENMEDİK AÇIKLAMA

ABD'de Kasım ayında sonuçlanacak başkanlık seçimlerinde çok sayıda yaşanan skandalların yanı sıra bir ilk daha gerçekleşti.Olayın kahramanı ise Eski FBI Yetkilisi

Aziz DOĞDU/ Haberartı
 
Eski FBI Başkan Yardımcısı, kimsenin yapamadığını yaparak bu hafta tarih yazdı. James Kallstrom, başkanlık seçiminin gittiği yönle ilgili o kadar heyecanlandı ki, artık susmamaya karar verdi.

DAHA ÖNCE OLMAMIŞTI 

Kallstorm, resmi olarak bir başkan adayını onaylayan ilk FBI müdür yardımcısı oldu. Kallstorm, açıkça Donal Trump’ı onayladığını açıklayarak Hillary Clinton hakkında büyük çaplı bir açıklama da yaptı.

 40 YILDIR TANIRIM

“Donald Trump’ı destekliyorum. Onu 40 yılı aşkın süredir tanırım”, diye Fox News’a açıklama yapan Kallstorm, sözlerine “Daha önce hiçbir adayı onaylamamıştım. Trump, iyi ve cömert bir insandır”, diyerek sözlerine devam etti.

ÇOK İYİ BİR KALBİ VAR

 Eski FBI yetkilisi, Hillary ile o istenilen değişimin gelmeyeceğini ve Trump’ın Amerika’yı ileri taşıyabilme şansının verilmesine inandığını belirtti. “Trump’ın çok iyi bir kalbi var. İnsanlar için yüzlerce iyi şey yaptı. Hem de karşılık beklemeden. Ve en önemlisi de bu ülkeye koyu bir vatanseverlikle bağlı biri”, diye açıkladı.

 HALK DEĞİŞİM İSTİYOR ÜLKE YANLIŞ YÖNE GİDİYOR

Kallstorm sözlerine şöyle devam etti: “Bu ülke, çok yanlış bir yöne gitmekte. Halkın %70’i değişim istiyor. Hillary Clinton, bu ülke için çok yanlış bir seçim”. Clinton’ın tartışmalı karar ve hareketlerinin onun Watergate Komisyonu’ndan atılmasına neden olduğunu belirten eski FBI yetkilisi Kallstorm, Hillary Clinton’ın Amerika Birleşik Devletleri’ne başkan olmak için uygun kişi olmadığını, çünkü Clinton’ın “patolojik bir yalancı” olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı