ABD KONSOLOSLUĞUNA SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME

ABD KONSOLOSLUĞUNA SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME

ABD Başkonsolosluğu'na yapılan silahlı saldırı sonrası yaralı olarak yakalanan Hatice Aşık, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek adliyeye sevk edildi.

SARIYER'deki ABD Başkonsolosluğu'na yapılan silahlı saldırı sonrası yaralı olarak yakalanan Hatice Aşık, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek adliyeye sevk edildi. Hatice Aşık, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

TABURCU OLDUKTAN SONRA TUTUKLANDI

Sarıyer'deki ABD Başkonsolosluğu'na 10 Ağustos'ta yapılan silahlı saldırı sonrası saklandığı yerden yaralı olarak yakalanan Hatice Aşık, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek adliyeye sevk edildi. Öğle saatlerinde tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden adliyeye getirilen Hatice Aşık, soruşturmayı yürüten savcılığa ifade verdikten sonra tutuklama istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Nöbetçi hakimlik tarafından ifadesi alınan Aşık, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

100820151023500405022_2.jpg

YARALI OLARAK YAKALANMIŞTI

Sarıyer'deki ABD Başkonsolosluğuna 10 Ağustos'ta silahla ateş açılmıştı. Olaya karışan Hatice Aşık, polisin operasyonu sonucu yaralı olarak yakalanmıştı.

KAÇAN KİŞİ ARANIYOR

Saldırıda Aşık'la birlikte bir kişinin daha olduğu ve olay yerinden kaçtığı belirtilmişti. Saldırganın yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.1114154_620x410.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı