A MİLLİLER İSTANBUL'DA!

A MİLLİLER İSTANBUL'DA!

TÜRKİYE A Milli Futbol Takımı, 13 Kasım'da deplasmanda Katar ve 17 Kasım'da Türkiye'de Yunanistan ile oynayacağı özel maçlar için İstanbul'da toplandı.

TÜRKİYE A Milli Futbol Takımı, 13 Kasım'da deplasmanda Katar ve 17 Kasım'da Türkiye'de Yunanistan ile oynayacağı özel maçlar için İstanbul'da toplandı.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelen A Milli Futbol Takımı, Katar maçı hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla başlayacak. Ay-yıldızlılar, Katar ile deplasmanda oynayacağı maç için 11 Kasım Çarşamba günü Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan başkent Doha'ya gidecek. A Milli Takım, 12 Kasım'da karşılaşmanın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadı'nda yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak.

Katar ile 13 Kasım Cuma günü TSİ 19.30'da karşı karşıya gelecek A Milliler, ertesi gün Türkiye'ye dönecek ve tekrar Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girerek, Yunanistan maçının hazırlıklarını sürdürecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Türkiye-Yunanistan müsabakası ise 17 Kasım Salı günü saat 20.15'te başlayacak.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 25 kişilik aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta, Emre Çolak, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz (Galatasaray), İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Fehmi Mert Günok, Serdar Aziz, Emre Taşdemir (Bursaspor), Hayrullah Mert Akyüz (Adanaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Ahmet Çalık (Gençlerbirliği), Atınç Nukan (RB Leipzig), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Arda Turan (Barcelona), Yunus Mallı (Mainz).

Kaynak:Haber Kaynağı