9 YAŞINDA Kİ SEMANUR'DAN KÖTÜ HABER

9 YAŞINDA Kİ SEMANUR'DAN KÖTÜ HABER

Çapa Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören Semanur Culum'un akşam saatlerinde kalbi durdu.


ESENLER'de geçtiğimiz Perşembe günü teyzesiyle bayram alışverişinde yorgun merminin isabet etmesi sonucu yaralanan 9 yaşındaki Semanur yaşam mücadelesini kaybetti.

DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILAMADI

Çapa Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören Semanur Culum'un akşam saatlerinde kalbi durdu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Semanur'un duran kalbi çalıştırılamadı. Hayata veda eden Semanur'un cenazesinin Adli Tıp Kurumu'na götürüleceği öğrenildi.

OLAY NASIL MEYDANA GELMİŞTİ

Bayramlık almak için gittiği pazarda teyzesiyle birlikte yürüyen 9 yaşındaki Semanur Culum kafasına kurşun isabet etmesiyle olduğu yere yığıldı
Teyzesi ve çevredekiler ne olduğunu anlayamadı. Semanur 'un başını pazar tezgahına vurduğu zannediliyordu ancak korkunç gerçek hastanede ortaya çıktı. 

PAZAR TEZGAHINA BAŞINI ÇARPTI ZANNETİLER

Küçük kızın başında kurşun olduğu tespit edildi.Olay Esenler'de perşembe günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Teyzesi Emine Özcan ile sokak arasına kurulan pazarda ilerleyen Semanur Culum biran da yere yığıldı. Ne olduğunu anlayamayan teyze Özcan çevredekilerden yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar, Semanur'u bir araca bindirip hastaneye götürdü. Özel bir polikliniğine götürülen Semanur'a ilk müdahale burada yapıldı. Semanur daha sonra Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Acil servisine götürülen Semanur'un kafasında kurşun olduğu belirlendi. Beyin Cerrahisi servisine kaldırılan Semanur yoğun bakıma alındımıştı

İŞTE ANLATILANLAR

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı