80 METREKARE İÇİN CİNAYET! 2 KİŞİ ÖLDÜ

80 METREKARE İÇİN CİNAYET! 2 KİŞİ ÖLDÜ

"Pişman değilim " dedi.

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, Ali Şimşek ve eşi Arife Şimşek'i av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ü.Ş.'nin, cinayeti 80 metrekarelik arazi yüzünden işlediği ortaya çıktı.

Arazi davasını mahkemede kaybetmesi nedeniyle Arife ve Ali Şimşek çiftine husumet beslediği belirtilen Ü.Ş. ifadesinde, pişman olmadığını söyledi.

İlçenin Kavacık Mahallesi'nde yaşayan evli ve 3 çocuk babası 60 yaşındaki Ü.Ş. bir süre önce sınır komşusu 3 çocuk babası 59 yaşındaki Ali Şimşek'in mısır tarlası üzerindeki 80 metrekarelik alanın kendisine ait olduğunu söyleyerek sahiplendi. Bunun üzerine Şimşek, konuyu mahkemeye taşıdı. Mahkeme bir yıl önce sonuçlanırken, arazi Şimşek'e verildi. İkili arasında bundan sonra husumet başladı. 

Ü.Ş. cuma günü saat 19.00 sıralarında, komşusunun eşi 58 yaşındaki Arife Şimşek ile karşılaştı. Ü.Ş. ile Arife Şimşek arasında tekrar başlayan arazi tartışmasına Ali Şimşek de katıldı. Şimşek çiftinin yanından ayrılan Ü.Ş., evinden av tüfeğini alarak geldi. Ü.Ş., Şimşek çiftine birer el ateş etti. Göğsünden yaralanan Ali Şimşek ve Arife Şimşek, olay yerinde öldü. 

Jandarma tarafından yakalanan Ü.Ş.'nin cinayeti işlediğini kabul ettiği ve pişman olmadığını söylediği belirtildi. Ü.Ş., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı