8 AYLIK TAKİPLE YAKALANDI

8 AYLIK TAKİPLE YAKALANDI

ATİH’te alacak verecek yüzünden çıkan kavgada bir kişiyi öldüren iki kişiyi de yaralayan şüpheli Y.S.(28) polis tarafından yakalandı. Polisteki ifades...

ATİH’te alacak verecek yüzünden çıkan kavgada bir kişiyi öldüren iki kişiyi de yaralayan şüpheli Y.S.(28) polis tarafından yakalandı. Polisteki ifadesinde bir anlık öfkeyle cinayet işlediğini söyleyen şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Fatih’te 8 Ağustos 2013 tarihinde meydana gelen olayda 6 aydır alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan tartışma cinayetle bitmişti. Şüpheli Y.S. alacağını vermediğini iddia ettiği C.E.'i (44) tabancayla vurarak öldürürken olayda Z.T.G. (34) ve İ.A.E. (21) de yaralanmıştı.

Polis tarafından yapılan inceleme sonucu cinayetten sonra ortadan kaybolan şüpheli Y.S., 8 aylık takibin ardından gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen şüpheli Y.S. poliste verdiği ifadesinde olayı bir anlık öfkeyle yaptığını söylediği öğrenildi. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan Y.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı