6 YAŞINDA ÇOCUK KAYBOLDU

6 YAŞINDA ÇOCUK KAYBOLDU

İZMİR'in Karaburun İlçesi'nde, dün akşam saatlerinde evden çıkan 6 yaşındaki Cevdet Kuş kayboldu. Kendisinden haber alınamayan Kuş'u bulmak için ekipler bölgede çalışma başlattı.Karaburun'da Kösedere mevkiinde dini nikahla evli İsmail...

İZMİR'in Karaburun İlçesi'nde, dün akşam saatlerinde evden çıkan 6 yaşındaki Cevdet Kuş kayboldu. Kendisinden haber alınamayan Kuş'u bulmak için ekipler bölgede çalışma başlattı.

2 HAFTA ÖNCEDE KAÇMIŞ

Karaburun'da Kösedere mevkiinde dini nikahla evli İsmail Kuş ve Hülya Çevik çiftinin 6 yaşındaki oğlu Cevdet Kuş annesinin diğer kardeşiyle ilgilendiği sırada evden ayrıldı. Bir süre sonra oğlunun evde olmadığını anlayan anne Hülya Çevik durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, mahalle sakinleriyle birlikte yaptığı arama çalışmalarından sonuç alamayınca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Arama Kurtarma Derneği'ne (AKUT) haber verildi.

KÖPEKTE YOK

Aileye ait köpeğin de kayıp olduğu anlaşılırken, ekipler bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Akşam saatlerinde bir vatandaşın Sakso mevkiinde küçük bir çocuk gördüğünü söylemesi üzerine ekipler bu bölgeye kaydırıldı.

Sağlık sorunları olan ve konuşamayan Cevdet Kuş'un, iki hafta öncede kaybolup jandarma tarafından bulunarak ailesine teslim edildiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı