5 KOCASI İLE AYNI EVDE YAŞAYAN KADIN

5 KOCASI İLE AYNI EVDE YAŞAYAN KADIN

Bizde her gün ortalama 3 kadın erkek şiddetine kurban oluyor, dünyanın öteki ucunda her şey tersine dönmüş durumda.

Geçtiğimiz Temmuz ayında İngiltere ’de yayımlanan The Sun gazetesi, Hindistan’da hepsi kardeş olan beş kocasıyla birlikte yaşayan Rajo Verma (21) adlı kadını sayfalarına taşımıştı.  Türkiye'de neredeyse hergün 3 kadının eski eş,sevgili,koca kurbanı olarak öldürülmesi haberleri yaparken hafızalarımızda kalan bu hürriyet haberini bir hatırlatalım istedik. Bizde büyük bir tabu olan kıskançlık ve erkek şiddetine dönüşen sonuçları Dünyanın diğer ucunda bakın nasıl tersine bir yaşam haline geliyor.

İLK OLARAK KARDEŞLERDEN BİRİ İLE EVLENMİŞ

Verma, ilk olarak görücü usulüyle 21 yaşındaki Guddu ile evlenmiş, ancak daha sonra damadın dört kardeşi de genç kadınla ilişki yaşamaya başlamış. 

Şimdi tek odalı bir evde birlikte yaşayan ailenin bir de oğlu var. Rajo Verma ‘’Çocuğun babasının kim olduğunu bilmiyorum, ancak bunun bir önemi de yok’’ diyor. 

Verma, cinsel hayatlarını bir program dahilinde sürdürdüklerini ve her gece kocalarından biriyle birlikte olduğunu söylüyor. Kocası Guddu ‘’Hepimiz onunla seks yapıyoruz ancak ben kıskanmıyorum. Biz mutlu büyük bir aileyiz’’ diyor.

KOCALARIMA KARŞI EŞİT SEVGİM VAR

Verma kocalarına olan sevgisinin eşit olduğunu söylerken 32 yaşındaki Bajju ‘’Kardeşlerim gibi ben de onu karım olarak görüyorum ve cinsel ilişkiye giriyorum. Bu bizim hayatımız. Garip olduğunu düşünmüyorum’’ diyor. Bajju evlerinde zaten yatak bulunmadığını, yere serdikleri battaniyeler üzerinde uyuduklarını da belirterek ‘’Hepimiz onunla olmak için sıramızı bekliyoruz’’ diyor. 

Rajo Vermo beş kocası ile yaşadığı hayattan oldukça memnun, 1.5 yaşında Jay adında bir oğlu olan kadın ‘’Bir çok evli kadından daha çok ilgi görüyor, daha çok seviliyorum. Hayatımdan çok memnunum’’ diyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı