4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TACİZ İDDİASI

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TACİZ İDDİASI

Şüpheliyi linçten polisler kurtardı.

GAZİANTEP'te, 46 yaşındaki Mustafa Y., bir parkta 4 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Sağlık raporu almak için hastaneye götürülen Mustafa Y.'yi, burada küçük kızın yakınlarının saldırısından polis korudu.

Olay, saat 17.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'ndeki Prof. Jansen Parkı'nda meydana geldi. Ailesinin parka getirdiği 4 yaşındaki kız çocuğu, oyun oynarken iddiaya göre Mustafa Y.'nin tacizine uğradı. Ağlama sesini duyan ailesi, yanına gittiği kızlarının yanından ayrılan Mustafa Y.'yi görünce durumu polise bildirdi. Küçük kızın da yanından ayrılan kişinin kendisine dokunduğunu söylemesinin ardından olay yerine gelen polis, ailenin verdiği eşkal doğrultusunda bölgede arama çalışması başlattı. Polis ekipleri kısa süren araştırma sonrası parkın yakınında eşkale uyan Mustafa Y.'yi gözaltına aldı.

HASTANEDE SALDIRMAK İSTEDİLER

Polis ekipleri gözaltına aldığı Mustafa Y.'yi, sağlık raporu almak üzere Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bu sırada, küçük kızla birlikte parkta bulunan annesinin telefonla arayarak durumu bildirdiği yakınları da hastaneye giderek polislerin rapor için getirdiği Mustafa Y.'yi dövmek istedi. Polisler, küçük kızın yakınlarının saldırdığı Mustafa Y.'yi, takviye ekiplerin yardımıyla linçten kurtararak başka bir hastaneye götürdü. 

Hastanedeki öfkeli kalabalık uzaklaştırılırken, başka bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen ve ilk ifadesinde suçlamayı reddeden Mustafa Y.'nin sorgulanmasına başlandı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı