4 kadını bıçakladı biri öldü!

4 kadını bıçakladı biri öldü!

Küçükçekmece'de iddiaya göre, Ukrayna uyruklu F. K. alacak verecek meselesi yüzüden tartıştığı Türkmenistan uyruklu 4 kadını yaşadıkları evde bıçakladı

Kadınlardan biri olay yerinde hayatını kaybederken, 3'ü ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay, saat 02.00'da Kamil Efendi Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanın bodrum katında bulunan dairede meydana geldi. İddiaya göre, Oto yıkamacısı 27 yaşındaki Ukrayna vatandaşı F. K., birlikte yaşayan Türkmenistan uyruklu 4 kadın arkadaşının evine gitti. Daha sonra F.K. ile kadınlar arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken F. K. bıçakla 4 kadına saldırdı. Olay sonrası M. G. hayatını kaybederken, M. K. (25) ile ismi bilinmeyen 2 kadın vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Cinayet şüphelisi F.K. da kavga esnasında aldığı darbeler sonucu yaralandı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açamadı. 

POLİS CAMDAN GİRDİ 

Polis, bunun üzerine olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerinin yardımıyla cam koruma demirlerini keserek içeri girdi. Yaralı katil zanlısı ile 3 kadın ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin evde yaptıkları inceleme sonrası M.G.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayın meydana geldiği apartmanda oturan Kadir Demir adlı vatandaş, "Aşağıdan sesler geldi, biz de ne olduğuna baktık. Birşey göremeyince normal bir aile kavgasıdır diye tekrar içeri girdik. 10-15 dakika sonra polisler geldi. Aşağı indiğimizde kanları gördük. Polisler kapıyı açmalarını istedi ancak kapı açılmadı. Penceredeki demirleri kırdılar polislerle birlikte biz de uğraştık. Polisler camdan içeri girdi. Kapı kırılınca da yaralılar çıktı. Komşularımız ama pek fazla muhattap olmadık. Bizim öğrendiğimize göre mağazalarda tercümanlık yapıyorlarmış" dedi. Zanlıyı daha önce görüp görmedikleri şeklindeki soruya ise Demir, "Biz daha önce öyle birisini görmedik, tanımıyoruz. Evde kalanlar değişiyordu. Biz hatta tanımadığımız kişiler olduğunda soruyorduk 'Oğlumuz' falan diyorlardı" diye konuştu.