4 GÜNDÜR KAYIP GENÇ BARAJ GÖLÜNDEN ÇIKTI

4 GÜNDÜR KAYIP GENÇ BARAJ GÖLÜNDEN ÇIKTI

'Beni 180 ile giderken görsen belki acırsın. Ölümüne gidiyor bu dersin de Azrail yan koltukta. Ağlama sevdam' tweeti attığı ortaya çıktı.

Murat GÜRKAN/ BOZDOĞAN,(Aydın)

Otomobiliyle 4 gündür kayıp olan gencin baraj gölünde cesedi bulundu
Aydın'daki yakınlarının yanından çarşıya gideceğini söyleyerek ayrıldıktan sonra 4 gündür haber alınamayan 34 yaşındaki Uğurhan Bilgili'nin otomobiliyle baraj gölüne uçtuğu ortaya çıktı. Balık adamlar tarafından ceseti çıkarılan Bilgili'nin son olarak, 'Beni 180 ile giderken görsen belki acırsın. Ölümüne gidiyor bu dersin de Azrail yan koltukta. Ağlama sevdam' tweeti attığı ortaya çıktı. 

BİR HAFTA ÖNCE BABA EVİNE GELMİŞ

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde yaşayan, bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen web tasarımcısı Uğurhan Bilgili, Nazilli'nin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba ocağını ziyaret etmek amacıyla bir hafta önce ilçeye geldi. Birkaç gün annesi Ayşe Bilgili, babası Necdet Bilgili ve yakınlarıyla vakit geçiren Bilgili, geçen salı günü, çarşıya gideceğini söyleyerek 20 AUH 73 plakalı otomobiliyle buradan ayrıldı. İlerleyen zamana rağmen dönmeyen ve cep telefonuna da ulaşılamayan Bilgili'nin başına bişey gelebileceğinden şüphelenen yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine arama çalışması başlatıldı. Bilgili'nin son telefon sinyalinin jandarma bölgesi olan Bozdoğan İlçesi Kemer Mahallesi Bozdoğan yolu üzeri Kemer Baraj Gölü çevresinde alındığı tespit edildi. Jandarma ekipleri 20 kişilik ekiple, bölgede arama çalışması başlattı. 25 kilometrelik alanda yürütülen çalışmalar sonuçsuz kalırken, gölet suyu üzerindeki yakıt fark edildi. 

EMNİYET KEMERİ TAKILI HALDE BULUNDU

Aydın ve Kuşadası AKUT ekipleri ile Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Su Altı Arama Timi'nden yardım istendi. Bölgeye gelen balık adamların yaptığı çalışmada bugün saat 10.00 sıralarında sekiz metre derinlikte otomobil ile ön koltukta emniyet kemeri takılı Bilgili'nin cesedine ulaşıldı. Yaklaşık 35 metre mesafeden gölete uçtuğu sanılan Bilgili'nin cesedi otomobilden çıkartıldı. Nazilli İlçe eski Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan'ın yeğeni olan Bilgili'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otomobil de vinç yardımıyla sudan çıkartıldı. 

TWITTER MESAJI ŞOK ETTİ

otomobiliyle-4-gundur-kayip-olan-gencin-baraj-golunde-cesedi-bulundu-dha-b6dbc3146ea7bbf285250669baf5d577-5-t.jpg

EŞİNDEN BOŞANMIŞ KIZ ARKADAŞINDAN AYRILMIŞ

Eşinden daha önce boşanan, bir süre önce de kız arkadaşından ayrıldığı ve üzüntülü olduğu belirtilen Uğurhan Bilgili'nin kaybolmadan önce, 'Beni 180 ile giderken görsen belki acırsın. Ölümüne gidiyor bu dersin de Azrail yan koltukta. Ağlama sevdam' ile son olarak, 'Ölümden de döndük şuan' yazılı 2 tweet attığı ortaya çıktı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

İŞTE O TWEETLER

otomobiliyle-4-gundur-kayip-olan-gencin-baraj-golunde-cesedi-bulundu-405716.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı