4 ÇOCUKLU ANNE YATAK ODASINDA İNTİHAR ETTİ

4 ÇOCUKLU ANNE YATAK ODASINDA İNTİHAR ETTİ

Sivas'ta 2. intihar.

SİVAS'ta 35 yaşındaki Hatice Göze, oturduğu evin yatak odasında kendini çamaşır ipiyle tavana asarak yaşamına son verdi. Ekonomik sıkıntılar yüzünden hergün bir intihar haberi geliyor. Bu günün intihar haberi ise Sivas'tan. Sivas'ta sabah saatlerinde meydana gelen intihar olayının ardından akşam saatlerinde 4 çocuklu bir anneninde intihar haber geldi

EVİNİN YATAK ODASINDA

Olay, akşam saatlerinde kent merkezindeki Yenidoğan Mahallesi 17'inci sokak üzerindeki müstakil evde meydana geldi. Belediyede temizlik işçisi olarak çalışan İshak Göze ile evli olan 4 çocuk annesi Hatice Göze, yatak odasına giderek kendisini odaya kilitledi. Göze, daha sonra kendini çamaşır ipiyle tavana astı. Anneleri bir süre yanlarına gelmeyince evde blunan kızları 11 yaşındak A.G ve 12 yaşındaki N.G. yatak odasının kapısını kırarak içeri girdi. Annelerinin tavana asılı cansız bedeni ile karşılaşan çocukları çığlık atarak dışarı çıktı.

ÖNCE YAŞAMA DÖNDÜRÜLDÜ

Bunun üzerine eve gelen komşuları, durumu polise bildirdi, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin buradaki müdahalesi sonrasında kısa bir süre yaşama döndürelen Göze, ambulansta yeniden hayatını kaybetti. Numune Hastanesi acil servisine getirilen Göze, burada yapılan yaklaşık 45 dakikalık kalp masajına rağmen kurtarılamadı.

EŞİ EVDE YOKTU

Polis olay yerinde incelemede bulunurken, Göze'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay sırasında eşinin evde olmadığı öğrenildi. Göze'nin maddi sıkıntılar nedeniyle intihar etmiş olabileceği ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BİR İNTİHAR HABERİDE SABAH GELMİŞTİ

 Öte yandan sabah saatlerinde yine Sivas'ta 55 yaşındaki medikalci Hulusi Şahin, Karşıyaka Mahallesi'ndeki yazlığında kendini halatla çatının uzatmasına asarak yaşamına son verdi.

NEDENİ BİLİNEMİYOR

Örtülüpınar Mahallesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Hulusi Şahin, sabah saatlerinde evinden çıkarak Karşıyaka Mahalesi 93'üncü sokak üzerindeki yazlığına gitti. Burada çatının uzatmasına branda çekerek etrafını kapatan Şahin, kendini halatla çatının uzatmasına astı. Şahin'den haber alamayan ailesi ise durumu akrabalarına haber verdi. Daha sonra Şahin'in kardeşlerinden Mustafa Şahin yakınları ile birlikte ağabeyinin Karşıyaka Mahallesi'ndeki yazlığına geldi. Burada ağabeyinin cansız bedeni ile karşılaşan Mustafa Şahin durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, Şahin'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Şahin'in herhangi bir probleminin bulunmadığı ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Kaynak:Haber Kaynağı