4 ÇOCUKLA SOKAKTA KALDI, BİRİNİ KENDİ ÖLDÜRÜYORDU

4 ÇOCUKLA SOKAKTA KALDI, BİRİNİ KENDİ ÖLDÜRÜYORDU

Cinnet bir aileyi parçalayacaktı

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, 12 yıl önce satın alıp tapusunu üvey ağabeyinin üzerine yaptığını iddia ettiği 2 katlı müstakil evin satılması üzerine, eşi ve 4 çocuğuyla birlikte kendisinin dışarıda kaldığını söyleyen 54 yaşındaki M.K. cinnet getirdi. Tahliye ettiği eve 8 yaşındaki oğluyla geri dönüp, demir kapıyı zincirledikten sonra kendini ve çocuğunu yakacağını söyleyen M.K., polisin operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Kurtuluş Mahallesi 360 Sokak'ta meydana geldi. Tapusu üvey ağabeyi İ.Y.'nin üzerinde olan evden mahkeme kararıyla çıkartılan, evli ve 4 çocuk babası M.K., cinnet getirdi. Polise mukavemet gerekçesiyle bir süre önce gözaltına alınan ve denetimli serbestlik kapsamında, cezasını bir ilköğretim okulunda hademelik yaparak çeken M.K., birkaç saat önce boşalttığı eve, yanına 8 yaşındaki oğlunu ve bir bidon alarak geri döndü. Evin giriş kapısını zincirleyen M.K., terastan satın alıp üvey ağabeyinin üzerine yaptırdığı evden zorla çıkarıldığını söyleyip kendisini ve oğlunu yakacağını haykırmaya başladı. M.K.'yı görenler durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis, çevre güvenliğini aldı.

M.K.'nın oğlunu da alıp dışarı çıkması için yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları, sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine operasyon kararı alan polis, terastaki M.K.'yı daha rahat konuşmaları için zincirli kapının önüne çağırdı. Oğlunu terasta bırakan M.K., demir kapının önüne indi. Bu sırada binanın arkasına itfaiye merdiveni dayayan bir grup polis, terastaki küçük çocuğu kurtardı. Sessizce evin içine giren ekipler, zincirli kapı önünde diğer memurlarla konuşan M.K.'nın üzerine atladı. Etkisiz hale getirilen M.K., zincirlerin demir makasla kesilmesi üzerine demir kapıdan çıkartıldı. Polis merkezine götürülen M.K.'nın işlemlerinin tamamlanması sonrası adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Korktuğu görülen küçük çocuk annesine teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı