37 ÜLKE GÜZELİ ANTALYA'DA KAMPTA

37 ÜLKE GÜZELİ ANTALYA'DA KAMPTA

ANTALYA'da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nın 37 finalisti, Belek'te kampa girdi.

ANTALYA'da bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Miss Eurasia Güzellik Yarışması'nın 37 finalisti, Belek'te kampa girdi.

Belek Boğazkent'teki Alva Donna Exclusive Hotel & Spa'da 10 gün sürecek yarışma kampına başlayan kraliçe adayları, podyum eğitimi alıyor. Günün 8 saatini eğitimle geçiren finalistler, kalan zamanı ise havuz başında ve plajda dinlenerek değerlendiriyor. Yarışmanın tanıtım broşürleri için kamera karşısına geçen adaylar, ülkelerine özgü geleneksel kıyafetleri ve bikinileriyle poz verdi. Güzellikleriyle dikkati çeken adayların fiziksel özelliklerini anlatan tanıtım kitapçıkları hazırlandı. Jürinin final gecesi seçim yapmasını kolaylaştırması hedeflenen tanıtım kitapçığında, adayların vücut ölçülerinin yanı sıra, bildiği yabancı dil, eğitim düzeyi gibi bilgiler yer alıyor.

Yarışma organizatörü Leonid Karatygin, kamp boyunca kraliçe adaylarına Antalya'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdireceklerini, bölgenin tarihi ve kültürel mirasına şahitlik yapacaklarını kaydetti. Karatygin, "Final gecesi görkemli şovlar olacak. Kraliçe tacını takan ülke temsilcisine sürpriz hediyeler verilecek. Kamp süresince Antalya ve çevresinde gezip görmedikleri yer kalmayacak. Yarışmada kraliçe olan veya olmayan her ülke temsilcisinin ülkesine mutlu dönmesini istiyoruz" dedi.

37 ülkeden kraliçe adayının ön elemeden geçerek katıldığı yarışmanın finali, 21 Mayıs akşamı Alva Donna Exclusive Hotel'de yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı