3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ HER YERDE ARANIYOR

3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ HER YERDE ARANIYOR

ÇORUM'un İskilip İlçesi'nde iddiaya göre biçerdöver anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada tüfekle ateş ederek 3 kişiyi öldüren 1 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla 59 yaşındaki Muharrem K.'nın yakalanması için jandarma ekipleri seferber...

ÇORUM'un İskilip İlçesi'nde iddiaya göre biçerdöver anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada tüfekle ateş ederek 3 kişiyi öldüren 1 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla 59 yaşındaki Muharrem K.'nın yakalanması için jandarma ekipleri seferber oldu. Köyde ormanlık alanda şüpheliyi arayan ekipler, ilçenin tüm giriş- çıkışlarını da tuttu.

KAÇAN ZANLI HERYERDE ARANIYOR

Çorum'un İskilip İlçesi Soğucak Köyü'nde dün akşam meydana gelen olayda, 30 yaşındaki Hasan Eryaz ve 27 yaşındaki Hüseyin Eryaz kardeşlerin ahşap doğrama atölyesine gelen Muharrem K., tüfekle rastgele ateş ederek dehşet saçtı. Saçmaların isabet ettiği evli 2 çocuk babası Hasan Eryaz, evli bir çocuk babası Hüseyin Eryaz ile atölyede bulunan anneanneleri Satı Şimşek yaşamını yitirdi. Anneleri Keziban Eryaz ise ağır yaralı olarak Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

DIŞARIDAN BİÇERDÖVER GETİRMEK İSTEMİŞLER

3 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın, biçerdöver tartışmasından kaynaklandığı öne sürüldü. Şüpheli Muharrem K.'nın, köylülerin ekinlerini biçerek para kazanmak amacıyla bir süre önce biçerdöver satın aldığı, öldürülen Eryaz kardeşlerin ise dışarıdan başka bir biçerdöver getirmek istemesi üzerine aralarında tartışma çıktığı ve cinayetlerin bu nedenle işlendiği iddia edildi.

ORMANDA KÖPEKLERLE ARAMA

Olayın ardından kaçan Muharrem K.'yı yakalamak için jandarma ekipleri seferber oldu. Köye gelen jandarma komando timleri köy çevresindeki dağlık bölgede iz köpekleriyle şüpheliyi arama çalışmalarını sürdürüyor. Köyün ve ilçenin tüm giriş ve çıkışları tutuldu. Askerler olayın gerçekleştiği atölye çevresinde de geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı