3 İşçinin Cesedi Çıkarıldı

3 İşçinin Cesedi Çıkarıldı

ŞIRNAK'TA 3 İŞÇİNİN CESEDİ ÇIKARILDI


Şırnak merkeze bağlı Araköy yakınlarındaki kömür ocağı girişinde kaya parçalarının düşmesi sonucu göçük altında kalan 45 yaşındaki Mahmut İçkale, 19 yaşındaki Süleyman Gökalp ve 18 yaşındaki Hüseyin Bekçi'nin cesetlerine ulaşıldı. 

Ebubekir KARATOPRAK
 
Diyarbakır'dan gelen sivil savunma ekiplerinin köpeklerle yaptığı arama çalışmaları sonucu bulunan cesetler çıkarılarak Şırnak Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.
 
Yapılan aramalarda ilk olarak saat 13.25'te Süleyman Gökalp'in, ardından 14.00'te iş makinesi operatörü Mahmut İçkale'nin saat 14.15 sıralarında ise Hüseyin Bekçi'nin cesedi bulunarak çıkarıldı. Jandarma ekiplerinin sıkı güvenlik önlemi aldığı arama çalışması bölgesine kimse yaklaştırılmadı. Sabah saatlerinde çalışmaların yapıldığı kanyona gelen Cumhuriyet Başsavcısı, yaptığı incelemeden sonra ayrıldı.
 
Şırnak Belediye Başkanvekili Faik Saltan ve belediye yetkilileri olay yerine gelirken, Şırnak Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazım Zan da bir grup jeoloji ve maden mühendisi ile araştırma başlattı.
 
LİSEYİ BU SENE BİTİRDİ
 
Ahmet ve Sıddıka Gökalp'ın 3 çocuğundan büyüğü olan Süleyman Gökalp'in bu yıl liseyi bitirdiği öğrenildi. Diğer 2 kardeşi özürlü olan Süleyman Gökalp'in, okulun kapanmasıyla birlikte bu maden ocağında iş makinası operatörü Mahmut İçkale'nin yardımcısı olarak işe başladığı kaydedildi.