3 ÇOCUK ANNESİ ADLİYE BAHÇESİNDE İNTİHAR ETTİ

3 ÇOCUK ANNESİ ADLİYE BAHÇESİNDE İNTİHAR ETTİ

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde 41 yaşındaki Şengül A. boşanma davasından bir gün önce İnegöl adliye binası bahçesinde bulunan çardakta kendini iple asarak hayatına son verdi.

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde 41 yaşındaki Şengül A. boşanma davasından bir gün önce İnegöl adliye binası bahçesinde bulunan çardakta kendini iple asarak hayatına son verdi. Olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.

BOŞANMA DAVASINA BİR GÜN KALA

Bursa'nın İnegöl İlçesi Mahmudiye Mahallesi'nde oturan 41 yaşındaki Şengül A., eşi ile yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. Boşanma davasının görüleceği güne bir gün kala bunalıma giren kadın, saat 22.00 sıralarında davanın görüleceği İnegöl Adalet Sarayı önüne geldi. Adliye binası bahçesindeki çardakta bir süre oturan 3 çocuk annesi, daha sonra yanında bulunan ipin bir ucunu çardağın tavanındaki ağaca bağlayıp düğümlediği ucunu da boynuna asarak intihar etti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Biri askerde olmak üzere üç çocuk annesi olan Şengül A., intihar etmesinden kısa bir süre önce telefonla görüştüğü kızı R.A. tarafından bulundu. Genç kızın çığlıkları üzerine Adliye binası önünden geçen iki genç, kızın haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibi ile birlikte intihar olayının gerçekleştiği çardak bölümünde giderek kadını ipten indirdi. Sağlık ekibinin yaptığı müdahalede kadının hayatını kaybettiği belirlendi.


Olay yerine gelen polis ekipleri, annesinin başında ağlayıp sinir krizi geçiren genç kızı sakinleştirmeye çalıştı. Olaydan kısa bir süre sonra olayın olduğu adliye binasına gelen kadının ayrılmak üzere olduğu eşi Güler A.’da olayın şokunu yaşadı. Üzgün koca, adliye binası önünde güvenlik görevlisinin olmamasına tepki gösterdi.

Şengül A.'nın cenazesi, olay yeri inceleme ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Kaynak:Haber Kaynağı