2 ÖĞRETMEN FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

2 ÖĞRETMEN FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

BURDUR'un Yeşilova İlçesi'nde, derse giderken kaza yapan okul müdürü 38 yaşındaki Esra Çakır ile sınıf öğretmeni 28 yaşındaki Neriman Tekin, içinde bulundukları otomobille 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada ölen öğretmenlerin cesedi...

MEMLEKETİNDE DEFNEDİLDİ

Yeşilova’daki kazada yaşamını yitiren sınıf öğretmeni Neriman Tekin, toprağa verildi. İlk olarak ilçe merkezindeki Bahçelievler Mahalle Camii’nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Ardından cenaze ilçeye bağlı Taşpınar Köyü’ne götürüldü. Buradaki cenaze törenine, Burdur Valisi Hasan Kürklü, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, kamu kurumlarının temsilcileri, öğretmenler ve köy sakinleri katıldı. Cenaze namazının ardından Tekin, köy mezarlığına defnedildi. Vali Hasan Kürklü, başsağlığı dilediği Tekin’in yakınlarını teselli etmeye çalıştı.

Aynı kazada yaşamını yitiren Esra Çakır’ın cenazesinin ise memleketi Denizli’ye gönderildiği belirtildi.

KÖY GİRİŞİNE ÇOK AZ KALMIŞKEN

Yeşilova'da oturan Dereköy İlkokulu Müdürü Esra Çakır ile sınıf öğretmeni Neriman Tekin, ilçeye 18 kilometre uzaklıktaki Dereköy'e gitmek üzere bu sabah otomobille yola çıktı. Esra Çakır yönetimindeki 34 VP 1190 plakalı otomobil, saat 08.30 sıralarında köy girişinde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi kaybetmesi sonucu virajı alamayarak yoldan çıktı ve 50 metrelik uçuruma yöneldi. Taklalar atan otomobilden fırlayan Esra Çakır ve Neriman Tekin, kaza yerinde öldü.

FREN İZLERİNDEN  ŞÜPHELENDİLER

Çakır ve Tekin'in okula gelmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları, cep telefonundan onlara ulaşmaya çalıştı. Başarılı olamayınca çevredeki hastaneleri aramaya başladı. Saat 13.00 sıralarında bölgeden geçen bir minibüs sürücüsü fren izlerinden şüphelenerek, aracından indi ve çevreyi kontrol etti.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI

Uçurumda otomobil olduğunu fark eden sürücü, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sevk edilen ekipler, Esra Çakır ve Neriman Tekin'in cesediyle karşılaştı. Çevredekilerin yardımıyla sedyeye alınan öğretmenlerin cenazesi otopsi için Yeşilova Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı