2 KADIN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

2 KADIN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

Bolu ve Denizli'de 2 kadın öldürüldü.

Mutlu YUCA/ BOLU- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ

YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ

BOLU'da, eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşayan 31 yaşındaki Nurten Çelikbaş darp edildikten sonra kafasına kesici aletle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Polis, cinayat zanlısını belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde, Kültür Mahallesi Atilla Sokak'ta Nurten Çelikbaş'a ait evde meydana geldi. Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Nurten Çelikbaş'ın kapısının açık olmasından şüphelenen komşuları eve girdiklerinde genç kadını kanlar içerisinde buldu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Nurten Çelikbaş'ın darp edildiğini, kafasına kesici bir aletle vurulduğunu belirledi. Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulunurken, polis ekipleri ise evde ve çevresinde delil aradı.

2 KEZ EVLENİP BOŞANMIŞ

Nurten Çelikbaş'ın evinde iki kişilik bir kahvaltı masasının bulunması nedeniyle cinayetin sabah saatlerinde işlendiği üzerinde duran polis, kapıda da zorlama bulunmadığını tespit etti. Nurten Çelikbaş'ın cenazesinin evden çıkarıldığı sırada yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Nurten Çelikbaş'ın daha önce 2 kez evlenip boşandığı öğrenilirken, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

APART DAİREDE TORNAVİDAYLA ÖLDÜRÜLDÜ

Denizli'de de apart dairede Havva Boyacı'nın cesedi bulundu. Boyaca'nın, vücudunun çeşitli yerlerine soplanan tornavidayla öldürülmüş olduğu belirlendi.
Olay bugün saat 18.00 sıralarında Feslikan Mahallesi, 992 sokaktaki apartta meydana geldi. Bir süredir kendisinden haber alınamayan 32 yaşındaki Havva Boyacı'nın, arkadaşı polisten yardım istedi. Polis eşliğinde Bocayı'nın kaldığı apart dairenin kapısı çilingir yardımıyla açıldı. Evde yapılan araştırmada Havva Boyacı'nın kanlar içindeki cesedi bulundu. Boyacı'nın, vücudun çeşitli yerlerine saplanan tornovidayla öldürüldüğü saptandı. Nöbetçi savcının incelemesinin ardından Boyacı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı