2 kadın öldürüldü!..

2 kadın öldürüldü!..

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde oturan 80 yaşındaki Fatma Kaydır ile bakıcısı 45 yaşındaki Fatma Yektaş, başlarına sert ve kesici cisimle vurularak öldürüldü.

Olay, ilçeye bağlı Bölükçam Köyü'nde meydana geldi. Bugün öğle saatlerinde tek başına yaşayan Fatma Kaydır'ın evine gelen komşuları, oturma odasında ceset görünce çığlık atarak dışarı çıktı. İhbar üzerine gelen jandarmanın evde yaptığı incelemede çocuklarının Almanya'da olduğu belirtilen Fatma Kaydır ile bakıcısı Fatma Yektaş'ın başlarına sert ve kesici cisimlerle vurularak öldürüldüğünü belirlendi. Evde yapılan incelemede, Fatma Yektaş'ın katil veya katil zanlıları ile uzun süre boğuştuğu da anlaşıldı.

İki kadının cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, katil veya katillerin yakalanması için çalışma başlattı.

ALTIN BİLEZİKLER ÇALINMIŞ

Pazarcık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fatma Yektaş ile Fatma Kaydır'ın öldürüldüğü evdeki incelemelerini tamamladı. Cesetlerin bulunduğu odadaki tüm delilleri titizlikle toplayan ekipler, Fatma Yektaş'ın kolundaki 5 altın bilezikten 4'ünün çalındığını da saptadı. Ölen kadınların yakınları, Yektaş'ın kolundaki bileziklerin katil veya katiller tarafından çalındığını, birinin ise kolunda kaldığını söyledi. Yakınları, zanlılarının paniğe kapıldığı için son bileziği almadan evden kaçmış olabileceğini bildirdi. Ev sahibi Fatma Kaydır'ın geçen yıl da evine giren hırsız veya hırsızların 400 lirasını çaldığı ortaya çıktı.