2 ÇOCUK BABASI BORÇ YÜZÜNDEN CANINA KIYDI

2 ÇOCUK BABASI BORÇ YÜZÜNDEN CANINA KIYDI

ADANA'da ekonomik sıkıntı çeken 46 yaşındaki Murat Kürüm, bugün öğle saatlerinde 34 JB 8705 plakalı otomobile binip, "Hava alıp geleceğim" diyerek işyerinden ayrıldı.

ADANA'da ekonomik sıkıntı çeken 46 yaşındaki Murat Kürüm, yakınlarına cep telefonundan mesaj attıktan sonra tabancayla kalbine ateş ederek yaşamına son verdi.

ARKADAŞLARINA MESAJ ATTI

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Serinevler Mahallesi'nde altılı ganyan bayii olan Mustafa Kürüm bugün öğle saatlerinde 34 JB 8705 plakalı otomobile binip, "Hava alıp geleceğim" diyerek işyerinden ayrıldı.

Bir süre sonra yanında çalışan arkadaşına 'Topalak Mahallesi'ndeyim, gel beni al. Kötü durumdayım' diye mesaj gönderen Kürüm, ağaçlık alana girip, yanında getirdiği tabancayı göğsüne ateş etti. Mesajı alan yakınları ise olay yerine giderken durumu da polise bildirdi.

OLAY YERİNDE CESEDİ BULUNDU

2 ayrı evliliğinden 2 kız babası olan Murat Kürüm'ün öldüğünü öğrenen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yaklaşık 500 bin lira borcu olduğu ileri sürülen Kürüm'ün cebinden, 'Ölümümden kimse sorumlu değil notu çıktı.

Kürüm'ün cenazesi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polis olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı