2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

2 çocuk annesi Eylem Mecit'ten haber alamayan arkadaşı, Hurşit Özlem'in evinde olabileceğini belirterek binaya geldi.

 

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde yalnız yaşayan Bulgaristan uyruklu Türk vatandaşı 72 yaşındaki Hurşit Özlem, evine gelen 35 yaşındaki Eylem Mecit'i pompalı tüfekle vurup öldürdü. Özlem, aynı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti.

RESTRONTA KOMİ OLARAK ÇALIŞIYORDU

Olay, Saray Mahallesi, 956'ncı Sokak’taki Turkuaz Apartmanı’nın da meydana geldi. Apartman sakinleri saat 16.00 sıralarında binanın 2'nci katındaki dairenin camındaki kurşun deliğini fark ederek polisi aradı. Bu sırada bir restoranda komi olarak çalışan 2 çocuk annesi Eylem Mecit'ten haber alamayan arkadaşı, Hurşit Özlem'in evinde olabileceğini belirterek binaya geldi.

KAPIYI ÇİLİNGİRE AÇTIRDILAR

Polis çilingir yardımıyla kapısı açılan dairede Hurşit Özlem ve Eylem Mecit’in cansız bedenleriyle karşılaştı. Evde yapılan incelemelerin ardından Hurşit Özlem’in iddiaya göre bir süre önce evlilik teklifini kabul etmeyen Eylem Mecit’i evin koridorunda pompalı tüfekle öldürdüğü ardından çenesine dayadığı tüfeği baston yardımıyla ateşleyerek intihar ettiği belirlendi.

GECE YARISI BİR SES DUYDULAR AMA

Bina sakinlerinden bazıları gece yarısı kapı çarpma sesi duyduklarını ancak şüphelenmediklerini söyledi. Polis evdeki tüfeğe ve bazı eşyalara el koydu. Hurşit Özlem ve Eylem Mecit’in cenazeleri Alanya Belediye Mezarlığı morguna götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı