180 lira için katil oldu

180 lira için katil oldu

180 liralık elektrik faturası yüzünden katil oldu.

Uşak'ın Sivaslı İlçesi'ne bağlı Cinoğlu Köyü'nde 28 yaşındaki Yeter D., 180 TL'lik elektrik faturası yüzünden çıkan tartışmada eltisi 36 yaşındaki Ayşe D.'yi bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Sivaslı İlçesi'ne bağlı Cinoğlu Köyü'nde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 37 yaşındaki Ramazan D. ile kardeşi 35 yaşındaki Bayram D.'nin birlikte oturdukları eve gelen 150 liralık elektrik faturası ödenmediği için elektrik kesildi. Elektriğin kesilmesi üzerine açma kapama ücreti ile borç toplam 180 lira oldu. İddiaya göre, Ramazan D.'nin eşi Ayşe D. ile Bayram D.'nin eşi Yeter D., 180 liralık elektrik faturasının ödenmesi konusunda sabah tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle sinirlerine hakim olamayan Yeter D., eline geçirdiği ekmek bıçağı ile eltisi Ayşe D.'yi 5 yerinden, araya girmeye çalışan kayınbiraderi Ramazan D.'yi de kolundan yaraladı. Ağır yaralı olarak Sivaslı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayşe D. yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, kolundan yaralanan Ramazan D. ise ayakta tedavi edildi.

Eltisini bıçaklayıp ölümüne neden olan Yeter D., jandarma tarafından gözaltına alınırken, kavgada hayatını kaybeden Ayşe D.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.