18 YAŞINDA KIZ KARDEŞE ABLA VAHŞETİ

18 YAŞINDA KIZ KARDEŞE ABLA VAHŞETİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 27 yaşında ki evli abla,sevgilisi ile kaçan 18 yaşında kız kardeşine inanılmaz bir tuzak kurdu

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde 27 yaşındaki Elif K., sevdiği erkekle kaçan kız kardeşi 18 yaşındaki Ayşe Ersöz'ü üzerine benzin döküp yaktı.

AĞIR YARALI

İlçeye bağlı Sıraköy Mahallesi'nde oturan Ayşe Ersöz, geçen hafta sevgilisi 24 yaşındaki Mehmet Özkan ile evlenmek için kaçtı. Bir taş ocağında işçi olarak çalışan Mehmet Özkan ile Ayşe Ersöz, Tarsus Belediyesi Nikah Dairesi'ne de başvurup edip nikah günü aldı. Dün aynı mahallede oturan genç kızın ablası 2 çocuk annesi Elif K., kardeşini ailesiyle barıştırma bahanesiyle evine çağırdı. Ayşe Ersöz de Mehmet Özkan, Özkan'ın babası Tuncay ve annesi Hatice Özkan ile birlikte ablasının evine geldi.

YATAK ODASINA GÖTÜRDÜ

Elif K., misafirleriyle sohbet ederken kız kardeşi Ayşe'yi, "Gel, seni askerdeki kardeşimiz Zafer ile telefonda görüştüreyim" diyerek yatak odasına götürdü. İddiaya göre, Elif K. daha önce yatak orasına sakladığı 2,5 litrelik bidondaki benzini kız kardeşinin üzerine döktükten sonra çakmağı çaktı. Bir anda alevler içinde kalan genç kızın çığlıkları üzerine odaya giren yakınlarının müdahalesiyle alevler söndürüldü. Ardından Ayşe Ersöz çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne, olay sırasında kendisi de yanarak yaralanan abla Elif K. da Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

AMBULANS UÇAKLA İZMİR'E SEVK

Vücudunda ağır yanıklar olan Ayşe Ersöz, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla yanık merkezi olan İzmir'e gönderildi. 10 Mart'a nikah günü olan Ayşe Ersöz'ün yüzünün yüzde 70'lik bölümünün yandığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Abla Elif K. da Adana Numune Hastanesi'nin yanık ünitesine sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı