1500 KİLOMETRELİK ÖLÜM YOLCULUĞU

1500 KİLOMETRELİK ÖLÜM YOLCULUĞU

Mardin'den İstanbul'a kaçan genç aşıkların yolculuğu kanlı bitti.

Mardin'den kaçan genç sevgililer İstanbul'a adım attıkları otogarda eli bıçaklı kişilerin acımasız saldırısına uğradı. Onlarca kişinin gözü önünde defalarca bıçaklanan Hamdullah Ayaydın(25) öldü, 19 yaşında olduğunu söyleyen sevgilisi C. İ. ağır yaralandı. 

Genç kızın yakınları olduğu iddia edilen saldırganlar kaçtı. Genç kızın babasının dün Mardin Emniyet Müdürlüğü'ne başvururak kızının kaçırıldığı yolunda ihbarda bulunup şikayetçi olduğu öğrenildi. Bir görgü tanığı da kızın saldırganlarla ilgili olarak "kardeşim" dediğini söyledi

Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'na Mardin'den gelen C. İ. ve Hamdullah Ayaydın kızın yakınları olduğu belirtilen kişiler tarafından defalarca bıçaklandı. Onlarca kişinin gözü önünde gerçekleşen saldırıda Hamdullah Ayaydın hayatını kaybetti, genç kız ağır yaralandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Ayaydın'ın ölmeden önce söylediği son söz 'Aşkım' oldu.

C. İ. (19) ve Hamdullah Ayaydın (25) isimli sevgililer saat 07.00 sıralarında Mardin'den Bayrampaşa'daki Büyük Otogar'a geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre peronda bekleyen ve C.İ'nin yakınları olduğu öne sürülen 4 kişi çifte bıçaklarla saldırdı.

Saldırganlar önce Hamdullah Ayaydın'ı bıçakladı. Ayaydın bıçak darbeleriyle yere yığılırken, bu sefer genç kızı hedef aldılar. Defalarca bıçaklanan Ayaydın ve C.İ kanlar içinde yere düştü. Saldırganlar yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Kaynak:Haber Kaynağı