15 YAŞINDA TURİST KIZDAN OTEL HAMAMINDA TECAVÜZ SUÇLAMASI

15 YAŞINDA TURİST KIZDAN OTEL HAMAMINDA TECAVÜZ SUÇLAMASI

Bu ülkeye turistte gelemeyecek artık

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde ailesiyle tatil yapan Alman turist 15 yaşındaki V.F., masaj yaptırmak için gittiği otelin hamamında işletmeci B.K.'nın kendisine tecavüz girişiminde bulunduğunu ileri sürdü.
Gözaltına alınan ve genç kızın kendi isteğiyle seviştiğini iddia eden B.K., savcılıktaki ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

AİLE JANDARMAYA BAŞVURDU

Almanya'dan tatile gelen F. ailesi, 31 Ağustos'ta Alanya'nın Konaklı Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otele yerleşti. V.F., 4 Eylül Perşembe günü saat 14.00'de annesi Kathrina F. ve babası Georg F. ile birlikte masaj yaptırmak için odalarından otelin hamamına indi. İddiaya göre ayrı bir odaya alınan V.F.'ye masaj yapmak için hamamın işletmecisi 30 yaşındaki B.K. geldi. Alman kız bir süre sonra ağlayarak annesinin yanına gitti ve kendisine tecavüz edilmek istendiğini anlattı. Bunun üzerine Alman aile, jandarmaya başvurdu.

KENDİSİ SEVİŞMEK İSTEDİ

Alman kız ifadesinde, B.K.'nın kendisini elle taciz ettiğini, öpmeye ve tecavüz etmeye çalıştığını iddia etti. 

İddia üzerine jandarma tarafından gözaltına alınan hamam işletmecisi B.K. ise sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Genç kızın kendi isteğiyle seviştiğini iddia eden B.K., verdiği ifadeden sonra Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı