15 YAŞINDA ÇOCUĞA TECAVÜZDE; 7 TUTUKLAMA 80 GÖZALTI

15 YAŞINDA ÇOCUĞA TECAVÜZDE; 7 TUTUKLAMA 80 GÖZALTI

Telefon görüşmesi yaptığı belirlenen 80 kişi, savcılığa çağrılarak ifadeleri alınmaya başlandı.

ÇANAKKALE'nin Çan İlçesi'nde, yaşı küçük genç bir kızı zorla birçok kişiye para karşılığı pazarladığı öne sürülen 22 yaşındaki H.S. ile genç kızla ilişkiye girdiği öne sürülen 7 kişi, tutuklandı.

YAŞININ 15 OLDUĞU BELİRTİLDİ

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde zorla birçok kişiye para karşılığı pazarladığı öne sürülen R.G. aldı kız çocuğunun yaşının 15 olduğu öğrenildi.

BABASI ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay; Çan'a bağlı bir köyde yaşayan İsmail G.'nin Cumhuriyet Savcısına giderek şikayetçi olmasıyla olay ortaya çıktı. Baba İsmail.G., kızı 17 yaşındaki R.G.'nin Çan'da yaşayan 22 yaşındaki H.S. isimli kişi tarafından zorla alıkonulduğunu ve para karşılığı birçok erkeğe pazarlandığını öne sürdü.

80 KİŞİ SAVCILIKTA

Başlatılan soruşturmada, asker kaçağı da olduğu ileri sürülen H.S. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen H.S., tutuklandı. Soruşturmayı sürdüren polis, H.S.'nin telefon görüşmelerini de incelemeye aldı. Telefon görüşmesi yaptığı belirlenen 80 kişi, savcılığa çağrılarak ifadeleri alınmaya başlandı. Yüzleştirildikleri R.G. tarafından teşhis edilen ve para karşılığı küçük yaşta kızla birlikte oldukları belirlenen O.S., H.D., M.Y., K.C., A.S., M.F. ve Y.Ç isimli 7 kişinin daha sevk edildikleri adliyede tutuklandığı belirtildi. Baba İsmail G.'nin ilk evliliğinden olan olayın mağduru R.G., bir yurda yerleştirilerek devlet koruması altına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı