15 Günlük Bakana Yılın Bakanı Ödülü Verildi

15 Günlük Bakana Yılın Bakanı Ödülü Verildi

AKP’lilerin onur kurulu üyesi olduğu dernek, 15 gün önce göreve gelen Kültür Turizm Bakanı Ömer Çelik’i yılın bakanı seçti.

MELİH GÖKÇEK YILIN BELEDİYE BAŞKANI 15 GÜNLÜK BAKAN YILIN BAKANI ÖDÜLÜ ALDI 
 
AKP’lilerin onur kurulu üyesi olduğu dernek, 15 gün önce göreve gelen Kültür Turizm Bakanı Ömer Çelik’i yılın bakanı seçti.
 
08 Şubat 2013, Cuma 09:49
 
Onur kurulu üyeleri arasında AKP Genel Sekreteri Haluk İpek ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melh Gökçek’in de bulunduğu Turizm Tanıtma Platformu adlı kuruluş, "Yılın Siyasetçisi’’ ödülünü de, Enerji Bakanı Taner Yıldız'a verdi. "Yılın Spor Adamı’’ ödülü de Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın oldu. "Yılın Turizm ve Tanıtma" ödülü ise 15 gün önce göreve gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e verildi.
 
"Tanıtma ve Dostluk’’ ödülü, kuruluşun onur üyesi AKP  Genel Sekreteri Haluk İpek'in oldu. CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu da "Yılın Milletvekili" ödülünü aldı.  "Yılın Belediye Başkanı" ödülü de kuruluşun onur üyesi Melih Gökçek'e verildi. Keçiören Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Ak ile Yenimahalle Belediye Başkanı CHP’li Fethi Yaşar da ödüle layık bulundu. Eski Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Haydar Yılmaz'a ise "Vefa" ödülü verildi. 
 
15 GÜNLÜK BAKANA ÖDÜL

Turizm Tanıtma Platformu (TUTAP), dün Dedeman Otel'de Türkiye'nin tanıtımı adına başarılı faaliyetlerde bulunan kişi ve kurumlara 4. Uluslararası Beyaz Küre Ödülleri'ni dağıttı. 
 
 
Türkiye Tanıtma, Uluslararası Organizasyonlar, Turizm ve Medya Basın ve Sosyal Sorumluluk Avrupa Siyasi Başarı, Turizm Tanıtma, Ulaştırma, İletişim ve Turizm Yatırımları kategorilerinde başarılı görülenler ödüllerini aldı.

 
ÇELİK, TÖRENE KATILMADI
 
Bu ödüle Bakan Çelik de bir anlam verememiş olacak ki, Çelik, ödül törenine katılmadı. Bakan Çelik'e telgraf gönderildi.
 
KABİNE REVİZYONU İLE BAKAN OLDU
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanarak, 24 Ocak Perşembe akşamı yazılı bir açıklama ile duyurulan kabine revizyonunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik getirilmişti.