14 YAŞINDAKİ SERHAT TAŞ'TAN DÜNDEN BU YANA HABER ALINAMIYOR

14 YAŞINDAKİ SERHAT TAŞ'TAN DÜNDEN BU YANA HABER ALINAMIYOR

BAĞCILAR'da, dün öğle saatlerinde okuldan çıkıp evine gelen, ancak daha sonra yeniden dışarı çıkan 14 yaşındaki Serhat Taş'tan haber alınamıyor. Polise başvuran aile, aynı zaman bastırdıkları kayıp ilanlarıyla da çocuğunu arıyor.Olay,...

BAĞCILAR'da, dün öğle saatlerinde okuldan çıkıp evine gelen, ancak daha sonra yeniden dışarı çıkan 14 yaşındaki Serhat Taş'tan haber alınamıyor. Polise başvuran aile, aynı zaman bastırdıkları kayıp ilanlarıyla da çocuğunu arıyor.

Olay, Bağcılar Evren Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Serhat Taş (14), son sınıf öğrencisi olduğu Bağcılar Erol Battal Ortaokulu'ndan dün öğle saatlerinde çıkarak eve geldi. Ancak bir süre sonra annesine dışarı çıkacağını söyleyerek evden ayrılan Serhat'tan bir daha haber alınamadı.

"KİM GÖTÜRDÜYSE OĞLUMU, GETİRSİN BANA"

Serhat'ın inşaatlarda çalışan babası Nihat Taş, "Saat 1'de okuldan geliyor. Yemek yiyip, üzerini değiştirip çıkıyor ve daha eve gelmiyor. Ama nereye gittiğini bilmiyoruz. Akşam saat 5'te geldim, annesine sordum 'Nerede?' diye. Peşinden çıktım, bulamadım. Nereye gittiğini bilmiyoruz. Dünden beri arıyoruz" dedi.

Baba Taş, "Arkadaşlarına soruyoruz, araştırıyoruz. Hiçkimse görmemiş. 'Okuldan çıkınca daha görmedik' diyorlar. Polise haber verdik, onlar da araştırma yapıyor. Daha bir şey çıkmadı, bekliyoruz" diye konuştu.

Ev hanımı olan anne Perihan Taş ise gözyaşları içinde, "Kim götürdüyse oğlumu, getirsin bana, başka bir şey istemiyorum" diye feryat etti.

EVDEN ÇIKTIKTAN SONRA GÖREN OLMAMIŞ

Ailenin komşusu Murat Tütüncü, "Evden çıktıktan sonra haber alamıyoruz bu saate kadar. Arkadaşları sadece okul çıkışı görmüşler. Eve gittikten sonra kimsenin haberi yok" diye konuştu.

Ailenin bir diğer komşusu ise karşı binada oturduğunu ve Serhat'ı hiç görmediğini belirtti.

SEMT PAZARI GÜVENLİK KAMERALARINI ENGELLEDİ

Öte yandan, evin bulunduğu cadde üzerinde dün semt pazarı kurulduğu ve bu nedenle çevrede bulunan dükkanların güvenlik kameralarında Serhat Taş'ın görüntüsüne rastlanamadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı