14 YAŞINDA ÇOCUĞA TACİZ DAVASI SONUÇLANDI

14 YAŞINDA ÇOCUĞA TACİZ DAVASI SONUÇLANDI

'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 9 yıl 2 ay hapis cezası verdi

KAYSERİ'de 14 yaşındaki M.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 22 yaşındaki Yılmaz Atlı, 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

9 YIL CEZA VERİLDİ

Olay, İncesu ilçesinde 2013'ün Kasım ayında meydana geldi. Askerlik görevini tamamladıktan sonra Kayseri'ye dönen Atlı, daha önceden tanıştığı M.K. ile görüşmek istedi. Ancak, M.K, bu isteği redderek ayrılmak istediğini söyledi. Görüşmek için ısrar eden sanık, genç kızı son bir defa konuşmak için bir parka çağırdı. Burada M.K. ile buluşan Yılmaz Atlı iddiaya göre kızı boş bir binaya götürerek ters ilişkiye girdi. M.K.'nin olaydan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla, Atlı hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açıldı.

BERAATINI İSTEDİ AMA

Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuklu sanık Yılmaz Atlı, suçlamaları kabul etmeyerek beraatını istedi. Mahkeme heyeti sanık hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 9 yıl 2 ay hapis cezası verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı