13 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ, ARKADAŞINI BIÇAKLADI

13 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ, ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Polis kaçan öğrenciyi yakalamak için çalışma başlattı.Olay,...

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, 13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi M.G., henüz belirlenemeyen bir nedenle 14 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi Muhsin Can Ataç'ı bacağından bıçakladı. Polis kaçan öğrenciyi yakalamak için çalışma başlattı. Olay okullarda suç işleme yaşının giderek aşağılara doğru düştüğünü ve endişe verici boyutlara ulaştığını söylüyor.

OTOBÜS BEKLERKEN BIÇAĞINI BACAĞINA SAPLADI

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında, Fırat Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu yanında meydana geldi. Okul önünde toplanan öğrenciler okulun düzenlediği gezi için otobüslerin gelmesini beklemeye başladı. Bu sırada öğrencilerden M.G., cebinden çıkardığı bıçakla Muhsin Can Ataç' sol bacağından bıçakladı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

M.G. olay yerinden kaçarken, Muhsin Can Ataç'ı kanlar içerisinde gören öğretmenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Muhsin Can Ataç ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedaviye alınan Muhsin Can Ataç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, M.G'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı