13 YAŞINDA ÇOCUĞA TECAVÜZ

13 YAŞINDA ÇOCUĞA TECAVÜZ

Küçük kıza 2 gün evde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 22 yaşındaki...

BOLU'nun Mengen İlçesi'nde, yılbaşı akşamı 10 yaşındaki erkek kardeşiyle kaybolan 13 yaşındaki N.Ö., 2 gün sonra belediyeden kayıp anonsu yapılınca eve döndü.

2 KARDEŞ TUTUKLANDI

Küçük kıza 2 gün evde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 22 yaşındaki Kemal Y. ve 20 yaşındaki Murat Y. kardeşler tutuklandı. Olayda gözaltına alınan 3 kişi de yaşları küçük olduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

2 GECE EVE GELMEYİNCE POLİSE GİTTİLER

Mengen'de anne ve babasıyla birlikte oturan N.Ö. ve erkek kardeşi D.Ö., yılbaşı akşamı (perşembe) saat 18.00 sıralarında arkadaşlarının yanına gideceklerini söyleyerek evden ayrıldı. İki kardeş gece eve dönmedi. Baba K.Ö., çocuklarının cuma gecesi de eve gelmemesi üzerine Cumartesi günü karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin arama çalışması başlattığı N.Ö. ve D.Ö. kardeşler, belediye hoparlöründen kayıp oldukları yönünde anons yapılması üzerine öğle saatlerinde eve geldi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, kayıp soruşturması kapsamında iki kardeşin ifadesini aldı. N.Ö., komşuları Kemal ve Murat Y. kardeşlerin evinde yılbaşı partisi yaptıklarını söyleyerek başlarına gelenleri anlattı. Kemal ve Murat Y. ile yaşı küçük 3 kişi, N.Ö.'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alındı. Küçük kızın kardeşi D.Ö.'ye sürekli içki içirip evden çıkmasına izin vermedikleri iddia edilen şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İKİ KARDEŞ TUTUKLANDI

Kemal ve Murat Y. kardeşler, 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'kişi hürrüyetini yoksun kılma' suçlarından tutuklandı. 3 kişi ise yaşları küçük olduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. N.Ö. ise koruma altına alınarak yurda yerleştirildi.

'DÖNERLER' DİYE POLİSE GİTMEDİK

K.Ö., çocuklarının Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ndeki yakınlarının yanına gitmiş olabileceğini düşünerek hemen polise gitmediklerini söyledi. Baba K.Ö., "Köye gittiklerini düşündük. 'Eve dönerler' diye karakola gitmedik. Sonra gelmeyince karakola gittik. Anons edilince geldiler. O iki kardeşin evinde kalmışlar. Aynı mahallede oturuyoruz ama tanımıyorum. 'Meyve yiyeceğiz' diyerek eve götürmüşler çocuklarımı. Şikayetçi olduk. Devlet kızımı aldı. Geri almak istiyorum ama görüştürmüyorlar bile" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı